2023-08-23 14:48:55

Lihameister

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

  • Lihameistri ametikoha eesmärgiks on tagada Tartu KHK lihatehnoloogia õppetöökoja toodete pakkumises järjepidevust ning toetada antud valdkonna kutseõpetaja tegevust praktilises õppetöös.
  • Töö sisuks on sea- ja veiserümpade konditustamine, liha jaotükkide eraldamine, erinevate lihavalmististe tootmine vastavalt retseptidele ja juhenditele, toodangu pakendamine, markeerimine, komplekteerimine ning kauba väljastamine. Sisuliselt pakume kõike, mida nõuab käitlemine värske lihaga. Lisaks on võimalus töötada ka lihatoodete valmistajana. Tööle tulija peab arvestama, et ühe olulise töö osana on tegelemine noortega, kellele tuleb olla toeks ja eeskujuks. Põhilised tööülesanded:
  • Sea- ja veiserümpade konditustamine ning liha sorteerimine
  • Lihavalmististe tootmine
  • Valmistoodangu pakendamine ja markeerimine
  • Värske liha osas tellimuste komplekteerimine
  • Aruandlus
  • Värske liha osas enesekontrolliplaani dokumenteerimine
  • Ootused kandidaadile

  • Erialane haridus
  • Eelnev töökogemus samas valdkonnas
  • Teadmised ja oskused liha käidelda
  • Teadmised hügieenist ja mikrobioloogiast
  • Valmidus töötada noortega
  • Ettevõte pakub

  • Sportimisvõimalusi
  • Kaasaegset töökeskkonda
  • Lisainfo

    Tööaeg E-R kell 06.00-14.30, lõunavaheaeg 30 minutit.