2023-08-23 14:48:55

Täiskohaga kelner-ettekandja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu tööülesanneteks on klientide teenindamine lauast, nende soovide välja selgitamine ja vastavalt parimate lahenduste pakkumine. Kelner-ettekandja vastutab oma konkreetse tööpiirkonna eest, kus tal tuleb kliente teenindada oma parimate oskuste kohaselt.
Kelner-ettekandja peab tagama piirkonnas olevate laudade puhtuse ning nende valmisoleku uute klientide vastuvõtuks. Teeninduse eesmärgiks on igale kliendile talle sobiva toote pakkumine ja firmast positiivse kuvandi loomine.

Ootused kandidaadile

Sa peaksid olema hea pingetaluvuse, väga hea suhtlemis- ja eneseväljendamisoskusega, rõõmsameelne, abivalmis, positiivse ellusuhtumisega, koostööaldis meeskonnatöötaja. Sa valdad hästi kõnes ja kirjas eesti keelt, suhtlustasandil inglise keelt ning kasuks tuleb veel mõne võõrkeele oskus. Tunned tavakasutaja tasemel arvutit ning omad eelnevat töökogemust toitlustuskohas kelner-ettekandjana. Vanust peaks sul olema alates 18. eluaastast.

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume meeldivat töökeskkonda, pidevat täiendust ja koolitust ning motiveerivat tasu vastavalt töötulemustele.

Lisainfo

Kui tundub, et just Sina oled see, keda vajame, siis saada meile enda pildiga CV ning kaaskiri märksõnaga “KELNER-ETTEKANDJA”
enne 16.02.2012