2023-08-23 14:48:55

FINANTSJUHT

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu töö sisuks on koostada koostöös asutuse juhtkonna ja valdkondade juhtidega RIA eelarve ning vastutada eelarveliste vahendite kasutamise kontrolli ja aruandluse eest. Igapäevaselt tuleb nõustada RIA töötajaid finantsarvestust ning eelarvet puudutavates küsimustes, samuti varustada juhtkonda ning valdkondade juhte asutuse juhtimiseks vajaliku finantsalase informatsiooniga.
Tagad, et vajalik nõuetekohane finantsdokumentatsioon jõuaks tsentraliseeritud raamatupidamis-üksusesse Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumis, mis korraldab RIA raamatupidamisarvestust. Lisaks täidad Euroopa Liidu struktuurifondide operatiivsüsteemis finantsisti kohustusi (sh teostad maksetaotluste finantskontrolli).

Ootused kandidaadile

Oled sobiv kandidaat, kui Sul on ametikohale vastav eri- või kõrgharidus ja (pea-)raamatupidaja töökogemus, eelistatult riigiasutuses. Kasuks tuleb kokkupuude finantstarkvaraga SAP. Nõutud on eesti keele suuline ja kirjalik valdamine kõrgtasemel. Inglise keele oskus suhtlustasandil koos erialase sõnavara valdamisega tuleb kasuks.
Ootame, et oled avatud, iseseisev ja kaasamõtlev, uuendustega kaasaskäiv ning usud, et IT muudab elu lihtsamaks.

Ettevõte pakub

Pakume tööd innovaatilises riigiasutuses Tallinna südames, kus juhitakse riigile
olulisi IT-projekte ja tegevusi ning kuhu on koondunud eri valdkondade IT-teadmised. Töö on keskmisest kiirema tempoga, sest RIAs on alati käsil palju erinevaid teemasid ja tegevusi, kus finantsjuhi nõu ja abi vajatakse. Pingsale tööle vastukaaluks anname ka täiendavat talvepuhkust ning toetame sportimist. Töökeskkond on kaasaegne ja paikneb otse Tallinna kesklinnas.

Lisainfo

Kandideerimiseks ootame Sinu CV-d koos lühikese motivatsioonikirjaga hiljemalt 28. augustiks 2011.a.