2023-08-23 14:48:55

Võtmeklientide müügiesindaja (B2B müük)

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sa arendad kliendisuhteid uute klientidega tööstus-, tervishoiu- ja toiduainetevaldkonnas ning koordineerid koostööd edasimüüjatega.

Sinu ülesandeks on esitada ja ellu viia ideid müügi suurendamiseks ning turupositsiooni jätkuvaks parandamiseks. Vastutad iseseisvalt firma tulemuste eest kogu Eestis.

Ootused kandidaadile

Sa omad head äriklientidega (B2B müük) müügitöö kogemust ning oled varasemalt edukat koostööd teinud tööstus-, tervishoiu- ja/või toiduainetevaldkonna firmadega.

Oled oma senises töös saavutanud häid müügitulemusi ning kliendid peavad Sind usaldusväärseks ja veenvaks. Pead ülioluliseks häid müügitulemusi ja tead, kuidas neid saavutada. Oled tulemusele orienteeritud ning suudad oma tööd iseseisvalt edukalt planeerida. Suhtled inglise ja eesti keeles ning oskad kasutada MS Office arvutiprogramme.

Ettevõte pakub

Pakume ainukordset võimalust end professionaalselt proovile panna ja koostöös meie nõudlike klientidega areneda. Pakume regulaarset koolitust ning eduka koostöö korral huvitavaid karjäärivõimalusi.

Lisainfo

Kandideerimiseks saada oma ingliskeelne CV ja sooviavaldus märgusõna ”B2B / EST ” all enne 2. septembrit 2011 läbi CV Keskuse või postiga: Mercuri Urval, Liivalaia 13, 10118 Tallinn. Lisainfo saamiseks helista Mercuri Urvalisse telefonil 667 1520.