2023-08-23 14:48:55

Kokk

CVKeskus.ee klient
4 - 6 €/tunnis Bruto

Töö kirjeldus

Restorani koka tööülesanneteks on A .La Carte menüü valmistamine ja serveerimine. Vajadusel kauba tellimine ja kontrollimine. tervisekaitse nõuete järgimine ja vajaliku aruandluse tegemine. Köögi vahetuse vanem organiseerib igapäevast tööd köögis. Vajadusel valmistab ette peolaudu ja nädala menüüsid. Võimalus ametiredelil areneda ja tõusta restorani peakoka ametikohale.

Tööd saab ka hommikusöögikokk, kelle tööülesandeks on hotelli hommikusöökide valmistamine ja ettevalmistuste tegemine igapäevasteks lõunasöökideks. samas on tublil hommikusöögikokal võimalus areneda edasi A.La Carte kokaks. Kandideerida võivad ka kokakursuse tudengid.

Ootused kandidaadile

Ootame oma meeldivasse kollektiivi algatusvõimelist, entusiastlikku kokka ( restorani köögi vahetuse vanemaks), kellel on suured arenemisvõimalused meie restoranis, kuni peakokani välja. Koka ametikohale kandideerijal peaks olema eelnev töökogemus ja võimaluse korral paar soovitajat. Kandidaadil peaks olema hea maitsemeel ja loov suhtumine oma töösse. Kasuks tuleb hea pingetaluvus, võimalus töötada pikas ja lühikeses vahetuses, meeskonnatööle orienteeritus, positiivne ellusuhtumoine, profesionaalsus ja puhtus.

Ettevõte pakub

Pakume omalt poolt arenemisvõimalist palka, head meeskonnatöö kogemust, vastutusrikast tööd välismaalastest klientidega, võimalust töötada arenevas firmas tuntud peakoka käe all. Võimalus kätt proovida ka ettevõtte tütarfirmades üle Tallinna viies eri toitlustuskohas. Head kokka tunnustame väärikalt.

Lisainfo

Otsime oma meeskonda rõõmsameelseid ja toredaid kokkasi.Hetkel on pakume A.La Carte koka ja hotelli hommikusöögikoka kohta. Kui sul on hea maitsemeel, laitmatu kiirus tööülesannete lahendamisel ja tahe anda endast maksimum siis see töökoht on mõeldud just Sulle.