2023-08-23 14:48:55

Müügijuht; müügijuhi abi

CVKeskus.ee klient
800 - 1500 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Otsime oma meeskonda MÜÜGIJUHTI ja MÜÜGIJUHI ABI. Müügijuhi tööülesanneteks on esmasuhtlus uute Euroopa klientidega ning olemasolevate klientide müügi hoogustamine; müügijuhi abi tööülesanneteks on olemasolevate klientide tellimuste korraldaminening müügitöö tugitegevused. Töökohaks saab olla kodukontor. Tublit müügijuhti ootavad ees lähetused sihtturgudele.

Ootused kandidaadile

Iseseisv töökus ja täpsus on enesestmõistetavad. Oluline varasem rahvusvaheline (müügi)töö kogemus, väga hea suuline ja kirjalik suhtlus ning keelteoskused. Keeltest eelistatud prantsuse, itaalia, rootsi ja/või taani, norra keeled; perfektne inglise keel käib loomulikust nende ametite juurde. Huvitume ka arhitektuuri või disaini taustaga kandidaatidest kuna üks müügijuht spetsialiseerub suhtlusele arhitektide ja disaineritega.

Ettevõte pakub

Töötasu müügijuhile kuni €1500; müügijuhi abile kuni €1000. Töö maailma kasvava tippdisaini brändiga ning suhtlus kogu Euroopa piires; olles Eestis olete samal ajal täiega maailmas ning osalete tippdisaini eduloos.

Lisainfo

Müügimeeskond asub Tallinnas ja Amsterdamis ning meeskonnas on hetkel 4 inimest kuid see kasvab aastaga 10ni. Bolefloor on eelkõige looduslähedase tippdisaini bränd olles samal ajal loomulikult moodsaim põrandamaterjal maailmas.