2023-08-23 14:48:55

Java EE arendaja, kaugtöö

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime oma teenistusse professionaalset rakenduste arendajat arendama kontserni tasandil mitmekihilisi lahendusi Java EE-tehnoloogiatega. Töötad projektirühmas, mille liikmed on laiali üle kogu Soome, seega geograafilisel asukohal ei ole tähtsust, kuniks sul on kaugtööks sobiv internetiühendus. Loomulikult võid soovi korral asuda tööle ka ühte meie mitmetest büroodest. Esimese ülesandena kaasatakse sind Liferay + Vaadin kombinatsiooniga kodeeritavasse projekti, kus kõigil osalejatel on rohkem kui 10 aastat programmeerimiskogemust, kuid tööd tehakse ikka suure entusiasmiga.

Ootused kandidaadile

Oled oma karjääri jooksul kogunud juba piisavalt kogemusi ja nägemust, mis võimaldavad töötada iseseisvalt. Suudad ka probleemide ilmnemisel sellest koheselt märku anda ning samuti jagada omal algatusel teadmisi ülejäänud grupiga. Tunned Java EE-alusele tuginevaid tehnoloogiaid ja sul ei ole probleeme kohaneda nüüdisaja moesõnadega nagu Spring, Hibernate, portletid, Liferay või Grails.

Kuigi töö ei sõltu asukohast, usume siiski ka näost näkku suhtlemise väärtusesse nii firmasiseselt kui ka klientidega kokkupuutel. Seetõttu peaksid olema valmis vajadusel sõitma 1-2 korda kuus Soome, tavaliselt kas Helsingisse või Hämeenlinna.

Ettevõte pakub

Ametinimetus ja vastutus tulevastes projektides valitakse sinu kogemuste ja ametlike tunnistuste põhjal, seega sinu ametinimetus ja roll võib olla üks järgmistest: [Senior] Software Developer või Software Architect. Praeguses projektis on arhitektuur kindlaks määratud ja keskendutakse rakenduste tegemisele.

Lisainfo

Kaugtöö ei sobi kindlasti kõigile. Esita kandideerimisavalduses selgelsõnalised tõendid oma enesedistsipliini ja kaugtöö tegemise kogemuse või muu pühendumist nõudva tegevuse kohta, et saaksime olla kindlad, et kaugtöösuhe hakkab toimima mõlema poole jaoks.