2023-08-23 14:48:55

See, kes soovib raha teenida

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

AUS TÖÖ SUVEPERIOODIKS

Meie kliendiks on kaasaegne, kõrgetele normatiividele vastav pesumaja, kuhu otsime suvehooajaks lisajõude.
Loe edasi, sest see töö võib sobida just Sinule!

MILLES SEISNEB?

Sinu ülesandeks oleks saabuva pesu sorteerimine, masinatesse laadimine või pestud pesu väljavõtmine, kuumutatud rullidega triikimismasinatesse söötmine, pakkimine ning vajalikud abitööd.

MÕNUSAMAKS ÄRAOLEMISEKS

Palavat sisekliimat aitab jahutada Saku Läte ning suur välibassein millesse ennast pauside ning lõuna ajal võimalik kasta.

Ootused kandidaadile

Töö on lihtsasti õpitav, töökeskkond on puhas, kollektiiv toetav ning sõbralik. Vaja on ainult head füüsilist vormi (töö toimub enamasti seistes), mõningast rutiinitaluvust ning julget pealehakkamist.

Ettevõte pakub

Töö toimub graafiku alusel: lühike- ja pikk nädal põhimõttel (küsi lisainfot tel 646 0195)
Selline graafik peaks just suvel väga hea olema, kuna tööd tehakse järjest 2 - 3 päeva, ning seejärel puhatakse. Meie heitlikku suve arvestades on niiviisi suurem võimalus, et vabad päevad satuvad ka ilusale rannailmale.

Lisainfo

Kas teadsid, et äsja ühe maailma suurima tehnoloogiaettevõte poolt Baltimaades läbi viidud uuringu kohaselt on kõige meelsamini tehtav kodutöö Eesti naiste hulgas pesupesemine. Kõige ebameeldivamaks kodutööks hinnati aga triikimist.

Meil teevad mõlemad tööd ära masinad, tuleb pesu ainult ette sööta. Kas pole siis mõnus? Kuigi pesema ja triikima ei pea, saab pesu ikkagi säravpuhas ja triigitud. Ja palk on aus!