2023-08-23 14:48:55

KVVK tööde objektijuht

CVKeskus.ee klient
700 - 1100 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Objektijuhi tööülesandeks on kütte, veevarustuse, ventilatsiooni, kanalisatsiooni ja jahutusüsteemide ehituse laitmatu organiseerimine meie ehitusobjektidel. Töö ülesannete hulka kuulub hangete korraldamine või hinnapakkumiste võtmine materjalide -ja seadmete tarnijatelt ning alltöövõtjatelt, lepingute ettevalmistamine, objekti varustamine jooksvate materjalidega, tööde kvaliteedi kontroll ja ehitusgraafiku jälgimine, ehitusprotsessi dokumenteerimine, suhtlemime tellijaga, järelvalvega, alltöövõtjatega, tarnijatega ja vajalike ametkondade esindajatega.

Ootused kandidaadile

Sobiv objektijuhi kanditaat on organiseerimis ja vastutusvõimeline varasema töökogemusega KVVK valdkonda tundev noor energiline inimene. Tema parim omadus on ausus ja kohusetunne ning oskus efektiivselt juhendada oma meeskonda. Sobiv kanditaat on võimeline suhtlema tellijaga, järelvalvega, koostama ehitustööde graafikuid ning oskab ka graafikuid jälgida, et tagada tööde tähtaegne valmimine. Meile sobiv kandidaat tunneb valdkonnaga seotud materjale, tehnoloogiaid, ehitusnorme, standardeid, seadusandlust ja oskab neid oma töös rakendada. Omab tehnilist taipu, oskust loogiliselt mõelda, oskab võtta vastu kiireid ainuõigeid otsuseid ning tema projektdokumentatsioon on alati laitmatult korrektselt täidetud. Kindlasti on sobival kandidaadil ehitusalane kõrgharidus, laitmatu arvutikasutus oskus (sh. AutoCad), B-kategooria juhiload, eesti ja vene keele oskus. Kasuks tuleb pingelise ja tempoka töö talumine.

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume aktiivset kollektiivi, ametiautot, arenemis- ja täiendamisvõimalust, kaasaegseid töötingimusi, konkurentsivõimelist palka ja võimalust asjalike ideede rakendamiseks.