2023-08-23 14:48:55

IT juht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

It juhi töö eesmärgiks on korraldada Elektroskandia IT süsteemi toimivus vastavalt ettevõtte ja kontserni nõuetele, korraldada majandustarkvara Axapta (MS Dynamics) arendamine; vahendada ettevõtte töötajate küsimusi ning arendusvajadusi teenusepakkujatele; osaleda it projektides (programmide vahetused ja juurutamine, riskianalüüs, turvaaudit)
Lisaks peab IT juht riistvara arvestust, jälgib teenusepakkujate töö kvaliteeti (müügiprogramm, riistvara ja serverite haldus), teeb tegevjuhtkonnale investeerimisettepanekuid riist- ja tarkvara osas, vastutab kodulehe toimivuse ning ajakohastatuse eest.
IT juht kuulub rahvusvahelisse IT töögruppi, omab ülevaadet Eesti IT olukorrast, lähituleviku plaanidest ning hoiab end kursis kontserni ettevõtete IT võimalustega lähiriikides.

Ootused kandidaadile

Edukaks ametikohustuste täitmiseks ootame kandidaadilt kohusetundlikkust, head analüüsivõimet, väga head suhtlemisoskust, teadmisi müügi ja raamatupidamisprogrammist Axapta, eesti ja inglise keele oskust heal tasemel.
Ootame, et kandidaat mõistaks ettevõtte äriprotsessi ning oleks võimeline pakkuma, ettevõttele kõige sobilikumat lahendust.

Ettevõte pakub

Pakume huvitavaid ülesandeid nõudlikus keskkonnas, head kompensatsioonipaketti, arenguvõimalusi

Lisainfo

Töökoht asub peakontoris Ülemiste Citys.