Töö kirjeldus
- kulinaariatoodete nõuetekohane valmistamine vastavalt tellimusele
Ootused kandidaadile
- erialane töökogemus
- hea pingetaluvus
- oskus töötada meeskonnas
- hea pingetaluvus
- oskus töötada meeskonnas
Ettevõte pakub
- arenemisvõimalusi
- head töökeskkonda arenevas ettevõttes
- kaasaegseid töötingimusi ja töövahendeid
- konkurentsivõimelist ja motiveerivat töötasu
- head töökeskkonda arenevas ettevõttes
- kaasaegseid töötingimusi ja töövahendeid
- konkurentsivõimelist ja motiveerivat töötasu
Lisainfo
Otsime kokka Rakveres asuvasse kulinaariatsehhi päevasesse vahetusse. Töö on vahetustega (graafiku järgi- lühike ja pikk töönädal) tööaeg on 8.00-20.00. Lühikesel nädalal tööpäevad kolmapäev ja neljapäev, pikal nädalal tööpäevad esmaspäev, teisipäev, reede, laupäev ja pühapäev.