2023-08-23 14:48:55

CNC-lehtmetalli painutuspingi operaator / Plekitöökeskuse operaator

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime CNC-lehtmetalli painutuspingi operaatoreid ja Plekitöökeskuse operaatorit Soome Vantaale.

Ootused kandidaadile

Nõudmised CNC-lehtmetalli painutuspingi operaatorile: CNC-lehtmetalli painutuspingil töötamise kogemus ja plekipainutuse- ning valtsimise alane üldine taust. Valmisolek töötada 3 vahetuses. Kained ja tervislikud eluviisid ning panustamine töö tulemuslikkusele. Soovitavalt varasem CNC-pingil töötamise kogemus (Amanda) ja selle olemasolul täpsustus avalduses, missuguseid programme need CNC-pingid kasutasid. Pingi kasutamises sisaldub ka pingil vajalike seadete tegemise oskus, kuid muu kasutuskogemuse olemasolul võidakse selleks anda vajalik lisakoolitus. Vanus soovitavalt alla 40 aasta, kuid see ei ole primaarne eeltingimus.

Nõudmised Plekitöökeskuse operaatorile: plekitöökeskuse operaator kasutab igapäevaselt FinnPower pinki (Põhja-Euroopas üldine tööpingi mark) ja ta peab oskama programmeerida rohkem, soovitav on eelnev töökogemus lehtmetaali masintöötlemise alalt. täytyy kyetä ohjelmoimaan enemmän, koneistuksesta mielellään käyttökokemusta. Vanus soovitavalt alla 40 aasta, kuid see ei ole primaarne eeltingimus.

Keeleoskus: eeliseks on soome keele oskus algtasemel või tavalise kõnekeele oskus. Keele osas võime ka anda lisakoolitust.

Pakume sulle: kolmes vahetuses tööd Vantaal. Sinu töökaaslased on oma ala asjatundjad ja oma tööpanusega on sul võimalus areneda kollektiivi täisvääriliseks liikmeks.

Ettevõte pakub

Pakume sinule palju huvitavat tööd ja soovi korral võimaluse tutvuda erinevate töövõimalustega samal alal Soomes. Sinu kolleegideks on oma ala
professionaalid. Pakume Sulle head palka ja parimaid soodustusi omal alal.

Tööandja: Soome tööstusettevõte, kes oskab väärtustada Eestist tulevaid oma tööd oskavaid spetsialiste ja aitab Soome tööleasumisel töö- ja elukoha muutustega seotud küsimustes. Töö osas on põhirõhk oskustel põhineval efektiivsusel.

Asjaajamine: Vajadusel aitame Sind Soome kolimisega kaasneval asjaajamisel (Rahvastikuregistris ja Maksuametis registreerumine ning pangakonto
avamine).

Töö- ja elukoha muutus: aitame sind töö- ja elukoha muutusega seotud küsimustes ja ametlikus asjaajamises nagu näiteks kohalikus magistraadis ja maksuametis registreerumisel ning pangaarve avamisel.

Elukoht: aitame sind samuti korteri otsimisel, samuti on alternatiivina võimalik leida majutus meie poolt pakutavates korterites.

Töötasu: järgime tavalisi tööandjate ja töötajate vahelisi kokkulepitud tingimusi, nii et sinu palk on vastaval tegevusalal kokku lepitud määradele vastav. Netopalk (millest on juba maha võetud maksud) jääb CNC-pingi operaatoril tüüpiliselt suurusjärku 1.800 € kuus ja on Plekitöökeskuse operaatoril umbes 15-20% võrra kõrgem.

Me pöörame suurt tähelepanu oma töötajate heaolule. Sinu heaolu on meile tähtis :)

Teeme sulle elu- ja töökoha vahetuse ning uuel töökohal sisseelamise võimalikult kergeks. Tere tulemast!

Lisainfo

PS! Vaata lisaks kodulehelt: http://www.polarpro.fi/ee/polarproTöökohti on pakkuda rohkem kui 1. Viimane kandideerimise tähtaeg on 08. November
Ootame Sinu avaldust! KANDIDEERIMISEKS VAJUTAGE PALUN SIIA!