2023-08-23 14:48:55

OSTJA

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Ostja vastutab tootmise õigeaegse varustamise eest vajalike komponentidega, koostab ostutellimusi ja edastab need tarnijatele, jälgib ja täpsustab tarneplaane. Tema ülesannete hulka kuulub vajalike muudatuste haldamine tarneplaanides, mis johtuvad kliendi vajaduste muutustest. Ostja on sillaks ja peamiseks kontaktiks ettevõtte ja tarnija vahel, vahendades ja hallates nii materjali spetsifikatsiooni, saadavuse kui kvaliteedi alast infot. Samuti tuleb igapäevaselt suhelda tootmispersonaliga komponentide ja materjalide küsimustes ning leida probleemidele lahendusi.

Ootused kandidaadile

Sobivalt kandidaadilt eeldame head suhtlemis- ja meeskonnatöö oskust, sihikindlust, täpsust ja pingetaluvust. Soovitav on tootmisettevõttes töötamise kogemus ja majandus- või logistikaalane haridus. Vajalik on suhtlemisvilumus inglise keeles, analüütiline mõtlemine, hea orienteerumine arvude maailmas ning väga hea arvuti kasutamise oskus (eelkõige Excel). Kasuks tulevad teadmised elektroonikast.

Ettevõte pakub

Huvitavat ja vastutusrikast tööd
Arenguvõimalusi
Kaasaegset töökeskkonda rahvusvahelises ettevõttes.
Tähtajalist töölepingut, lapsehoolduspuhkusele mineva töötaja asendamise ajaks

Lisainfo

Ingliskeelne CV koos kaaskirjaga palume esitada läbi süsteemi või otse e-maili aadressile incap(ät)ee.incap.eu hiljemalt 24. oktoobriks