2023-08-23 14:48:55

Assistent/juhiabi

CVKeskus.ee klient
8000 - 10000 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Otsime oma kollektiivi abilist, kes vastutaks ja hoiaks korras ettevõtte tagatoa. Sisuliselt ootame sellelt inimeselt kogu back office töö korraldamist - muuhulgas kuuluks sinna: töö raamatupidamisprogrammi ja raamatupidamisdokumentidega, kogu paberitöö (arved, kirjad, lepingud jmt), vajadusel ka kliendisuhtlus. Otsime inimest, kes oleks ühest küljest hea kolleeg ja meeldiv töökaaslane ning teisalt kellele saab usaldada eelnimetatud assisteermise ning olla kindel, et talle seatud ülesanded täidetakse kiirelt ja korrektselt. Meie ettevõttes ei ole seatud karme reeglistikke sarnaselt suurtele ettevõtetele, kuid teisalt ootame seda enam korrektsust ja pühendumust oma uuelt kolleegilt. Kuna meie kontor on inimeste poolest väike, siis peab töötaja arvestama ka sellega, et on tihedad olukorrad, kus kaaslasteks on ainult töö ja hubane keskkond.
Me otsime inimest, kes ei kardaks rutiini ja kes on valmis ennast siduma ettevõttega mitte sellepärast, et Eesti tööpuudus hakkab lähenema kõigi aegade kõige kõrgemale tasemele vaid sellepärast, et meie ettevõte ja pakutav töö meeldiksid talle!

Ootused kandidaadile

Kriitilise tähtsusega on meie jaoks raamatupidamisprogrammi Hansaworld Enterprise tundmine või selle kiire omandamisvõimalus. Sama oluliseks peame eelnevat kogemust, mis peaks olema seotud tööga ettevõtte dokumentatsiooni ja raamatupidamise valdkonnas. Ideaalne oleks nii inglise kui ka vene kirja ja kõnekeele valdamine seda lisaks eestikeelele.
Kasuks tulevad kandlidaadi hea suhtlemisoskus seda nii kõnes kui ka kirjas ning kindlasti sümpaatne loomus. Oluline on ka rutiinitaluvus ja võime teha tööd kontoris olles selliselt, et tööülesanded on küll seinast seina kuid paljud neist on korduva iseloomuga. Eelnev kokkupuude juriidika valdkonnaga (kirjad, lepingud jmt) on samuti positiivne.

Ettevõte pakub

Me ei paku suurt kollektiivi ja meeletuid karjäärivõimalusi kuna oleme väike ettevõte. Küll aga pakume huvitavat tööd, mis koosneb erinevate valdkondade korrashoidmise loogikast lähtuvalt. Pakume meeldivaid ja huvitavaid kolleege niipalju kui meil neid on. Samuti on meie töövahendid kaasaegsed ning ka kontori asukoht hea arvestades paiknemist bussijaama vahetus läheduses.
Arvame, et töö ja selle eest makstav tasu on proprtsioonis ning see võimaldab meie uuel kollegil ühendada harmoonia isikliku elu ning esmaspäevast-reedeni kulgeva nn töörolli vahel.

Lisainfo

Ettevõtte uus koduleht on hetkel valmimisel, mistõttu ei ole see veel kättesaadav. Juhtkonna aja ja energia kokkuhodmise huvides palume tungivalt lisada oma CV-le foto ning vastata tööpakkumise lisas olevatele küsimustele.