2023-08-23 14:48:55

Telefonimüügi spetsialist

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

EFD Export otsib oma meeskonda aktiivset, kohusetundlikku ning tulemustele orienteeritud töötajat. Pakume reaalset võimalust töötada kodukontoris koos kiiresti laieneva ekspordiagentuuriga.

Sa töötad iseseisva töövõtjana, leides ning vahendades potentsiaalseid ekspordikliente ning pakkudes ekspordialast abi kodumaistele ettevõtetele. Hiljem leiad potentsiaalsetele impordiettevõtetele koostööpartnereid oma kodumaal.

Sa teenid kõikidelt müügitehingutelt 30% vahendustasu, näiteks 300 € ühe eduka eksporditehingu vahendamisest. Sul on vaja Internetiühendust ning esimestel kuudel ka arvutit. Peale 4 kuulist edukat tööd saad sa endale töövahendiks Apple Mac mini arvuti. Edukas telefonimüügi spetsialist veedab päevas 3-6 tundi (sõltuvalt sinu ajakavast, meie vajadustest ning enda töö efektiivsusest) Skype telefoniga töötades ning suhtleb peamiselt ettevõtte tippjuhtidega.

Ootused kandidaadile

Kõrgharidus või selle omandamine
Väga hea eesti keele valdamine, kasuks tuleb ka vene ning inglise keele valdamine
Väga hea Interneti kasutamise kogemus ning IT süsteemide tundmine tavakasutaja tasemel
Huvi müügi ning klienditeeninduse vastu
Aktiivsus ning suurepärane suhtlemisoskus
Tulemustele orienteeritus
Kasuks tuleb varasem telefonimüügitöö kogemus

Ettevõte pakub

Huvitavat ning vaheldusrikast tööd
Töötamisvõimalust sulle sobivat kohast (kodu, kool, kohvik)
Võimalust teenida korraliku töötasu vahendustasu baasil
Koolitust
Abivalmit ning sõbralikku kollektiivi

Lisainfo

Kandideerimiseks palume saata CV ning kaaskiri, milles kirjeldad oma varasemaid töökogemusi ning põhjendad, mis oled sobilik kandidaat antud töökohale.

Järgmisesse vooru pääsevate kandidaatidega võetakse ühendust personaalselt. Juhul, kui teiega ei võeta ühendust hiljemalt 30.sepetember 2009, ei ole Te sel korral osutunud valituks.