2023-08-23 14:48:55

Meditsiiniõde

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime nii sissejuhatavale koolitusele Eestis kui ka tööle Soome (erinevad piirkonnad):

Diplomiga meditsiinõdesid

Nõudeks kandidaadile on diplom õe erialal mille välja-andjaks võib olla Tallinna Meditsiinikool, Tartu Meditsiinikool või Kohtla-järve meditsiinikool (praeguse nimega Tallinna tervishoiu kõrgkool või Tartu tervishoiu kõrgkool).

Juhul kui oled omandanud diplomi enne kui 01.05.2004, palume võtta ühendust ja kontrollida oma võimalusi kandideerida.

Enne töö algust korraldame kolm kuud kestva keelekoolituse. Koolituse maht on 150 -180 akadeemilist tundi, olenevalt soome keele algoskustest. Keelekoolituse eesmärgiks on koolitada kandidaate väljendama ennast soome keeles vähemalt A2.2 tasemel. Keelekoolitus toimub õhtuti ning nädalavahetustel võimaldamaks õppimist ka praeguse töö kõrvalt.

Peale keelekoolitust pakume tööd erinevates Soome tervishoiu asutustes, vastavalt töökogemustele ja keele oskusele. Töötamist alustatakse 2 nädala tasustamata praktikaga. Praktika eesmärgiks on aidata nii töötajal kui ka kliendiettevõttel veenduda töökoha sobivuses.

Korraldame Soomes MRSA – testi ning ”hygieniapassi” koolituse ning testi. Samuti aitame kohapeal teha vajalikud registreerimised. Keelekoolituse ja praktikakoha saamise vahele võib tekkida mõningane ooteaeg. Reisimine Soome toimub peale praktikakoha kinnitamist.

Töötasu peale praktikat, olenevalt tööülesannetest 9,70 - 12,50 EUR/ h (bruto). Hiljem kui töötaja on võimeline töötama iseseisvalt, lisanduvad töötasule lisad õhtul (+15%), öösel (+30%), laupäeval (+20%) ja pühapäeval (+100%) tehtavast tööst. Töö- ja lisatasusid makstakse vastavalt Soome seadusandlusele.

Järgnev koolitus algab augusti teisel poolel. Kohti sellele koolitusele on 20. Soovijatel palume kandideerida võimalikult kiiresti.

Koolitus toimub kas Tartus või Tallinnas. Kandideerides palume informeerida meid, kummas linnas oled võimeline õppima ja osalema regulaarselt.

Meie poolt pakutav koolitus on töötajale tasuta, juhul kui asute peale koolitust meie pakutavale töökohale tööle. Kandidaatidel palume arvestada väljaminekutega, mis kaasnevad seoses Soome seadusega ettenähtud loaga õena töötamiseks (Eestis Tervishoiuamet ja Valvira Soomes), ning kulutustega mis kaasnevad Soomes tasustamata praktikal töötades.

Ootused kandidaadile

- Diplom õe erialal
- Kindel soov asuda Soome tööle,
- Valmidus siduda ennast koolitusega.
- Soov õppida juurde, täiendada ennast seoses Soome tervishoiusüsteemiga.

Kasuks tuleb:
- Soome keele oskus
- Inglise või Rootsi keele oskus
- Spetsialiseerumine kas ühele või mitmele valdkonnale järgmistest: Onkoloogia, hematoloogia, üldkirurgia, anesteesia-operatsioonisaalitöö, sisehaigused, intensiivravi, neurokirurgia,
- Erialased koolitused
- Kateedri paigaldamise oskus
- Dialüüsi tegemise kogemus
- Soome Lääkepassi / IV – loa olemasolu või kogemus ravimite käsitlemisest ja jagamisest
- Varasem töökogemus ja valmidus töötada edaspidi koos vanuritega
- Valmidus asuda tööle Põhja- ja Ida-Soomes pakutavatele töökohtadele.
- Soov kolida Soome koos perekonnaga püsivalt

Ettevõte pakub

- Keelekoolitust õe tööks Soomes
- Aitame ametnike külastamisel ja registreerimisel
- Aitame majutuse leidmisel vastavalt töökoha piirkonnale.
- Koostööd leidmaks püsiv töökoht aastateks