Töö kirjeldus
- Tehnoloogiate väljatöötamine ja tehnoloogiliste kaartide koostamine (retseptuur), kalkulatsioonid:
- tsehhi toodangu retseptuuride sisestamine (kulinaariaosak.) SAPi programmi
- retseptuuride korrigeerimine
- Tootmisprotsessi koordineerimine ja kontroll
- Uue sortimendi koostamine, uute toodete juurutamine
- tsehhi toodangu retseptuuride sisestamine (kulinaariaosak.) SAPi programmi
- retseptuuride korrigeerimine
- Tootmisprotsessi koordineerimine ja kontroll
- Uue sortimendi koostamine, uute toodete juurutamine
Ootused kandidaadile
- Kõrgharidus
- Töökogemus antud valdkonnas, töökogemus andmebaasiga, töökogemus töös HACCP-ga (süsteemi kriitiliste punktide analüüs, enesekontroll)
- Korralikkus, tähelepanelikkus, kohusetundlikkus, töökus, pingetaluvus, suhtlemisoskus.
- Sanitar-hügieeniliste nõuete tundmine, toiduainete ohutuse alase seadusandluse tundmine, kvaliteet ja juhtimine, teadmised veterinaariast.
- Töökogemus antud valdkonnas, töökogemus andmebaasiga, töökogemus töös HACCP-ga (süsteemi kriitiliste punktide analüüs, enesekontroll)
- Korralikkus, tähelepanelikkus, kohusetundlikkus, töökus, pingetaluvus, suhtlemisoskus.
- Sanitar-hügieeniliste nõuete tundmine, toiduainete ohutuse alase seadusandluse tundmine, kvaliteet ja juhtimine, teadmised veterinaariast.
Ettevõte pakub
- tööd Baltikumi ühes suuremas rahvusvahelises kaubandusketis
- karjääritegemise võimalust
- kaasaegseid töötingimusi
- karjääritegemise võimalust
- kaasaegseid töötingimusi