2023-08-23 14:48:55

Finantsjuht-pearaamatupidajat

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Eelarvete koostamise protsessis osalemine, info koondamine ning eelarve täitmise jälgimine ja juhtimisaruannete koostamine Juhtkonnale finantsalase toe pakkumine ning vajalike finantsanalüüside koostamine Raamatupidamise-, personali- ja dokumendihalduse valdkondade igapäevase töö korraldamine Raamatupidamise dokumentide kontroll ja sisestamine raamatupidamisprogrammi Majandusaasta aruannete koostamine ja konsolideerimine, suhtlemine panga ja audiitoriga Statistika- ja Maksuametile aruannete nõuetekohane ja tähtaegne esitamine Raamatupidamise meeskonna töö koordineerimine

Ootused kandidaadile

Finantsalane kõrgharidus, eelarve ja juhtimisaruandluse koostamise kogemus, põhjalikud teadmised raamatupidamisest, personalitööst ja dokumendihaldusest. Kasuks tuleb põllumajandusraamatupidamise tundmine.

Ettevõte pakub

Tööd tegusas kollektiivis ja konkurentsivõimelist töötasu. Ettevõtte kontor asub Viljandis ja meie meeskonnas on Sul suurepärane võimalus panustada ning areneda koos Eesti ühe suurema põllumajandusettevõttega ja selles rollis oled Sa juhtkonnale oluline partner.