2023-08-23 14:48:55

ERIPEDAGOOG

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Ootame Sind pikima saksa keele süvaõppe traditsiooniga kooli õpetama. Kui tunned, et soovid olla kaasteeline õpilaste kujunemisprotsessi toetamisel, siis ootame just Sind!

Eripedagoogi töö on äärmiselt vajalik ja vastutusrikas, sest aitab hariduslike erivajadustega lastel õppida ja uusi teadmisi omandada. Eripedagoog arendab õpilase tähelepanu- ja keskendumisvõimet, mõtlemisprotsesse, mälu ja kõnet. Oma tööga aitab eripedagoog nii erivajadustega õpilasi kui ka nende vanemaid ja õpetajaid.

Ootused kandidaadile

Uut kolleegi iseloomustab väga hea suhtlemis- ja meeskonnatöö oskus, empaatiavõime ja oskus märgata last, kaasaegsete metoodikate valdamine (uuenenud õpikäsitlus), avatus haridusuuendustele, väärtustab haridust ja usub iga õpilase edusse, loominguline, initsiatiivikas, vastutustundlik, korrektne ja täpne, omab digitaalset kirjaoskust. Eripedagoogi kvalifikatsiooninõue on eripedagoogika alane kõrgharidus.

Ettevõte pakub

Pakume kaasaegselt ja mitmekülgselt sisustatud töökeskkonda, sportimisvõimalusi, võimalust töötada särasilmsete õpilaste ning toetavate ja aktiivsete kolleegidega, võimalust teostada end haridusvaldkonnas ja panustada kooli arengusse, koolitusvõimalusi.

KSG - avatud uutele ideedele!