2023-08-23 14:48:55

Õe alaline töö või asendus Vuosaari

CVKeskus.ee klient
16 - 23 €/tunnis Bruto
Medipower OY on usaldusväärne, üle 14 aastat tegutsenud ettevõte, mille erialaks on tervishoiuala tööjõurent ja tööjõuvahendamise teenused Soomes. Meie klienditeks on näiteks tervisekeskused, haiglad ja hoolde- ja teenusüksused. Tegutseme üle terve Soome ja ka rahvusvahelisel turul. Iga aasta leiavad sajad inimesed Medipoweri kaudu tööd. Tule sinagi meie hulka !

Töö kirjeldus

Oled juba lõpetanud õenduskooli ja otsid uusi väljakutseid töömaastikul? Kas unistad töökohast, kus saaksid rakendada oma oskusi ja neid veelgi täiustada? Kui vastasid jaatavalt, tasub see kuulutus lõpuni lugeda!

Otsime nüüd Helsinki Vuosaares asuvasse keskmise suurusega eakate hoolduskodusse õendusõde tähtajatu töölepinguga, võimalik on kokkulepe ka 4-9 kuu pikkuse asendustööga! Töö algus võiks olla võimalikult kiiresti ja pakume täistööaega. Tegemist on päevatööga. Selles rollis saate ise mõjutada igapäevatöö kujunemist ja oma töö struktuuri. Ootame, et teil oleks professionaalne ja innustunud suhtumine eakate hooldamisse.

Töö kirjeldus:

Tegemist on eakatele suunatud 58-kohalise toetatud elamise kohaga, mis pakub pikaajalist elamist ja lühiajalist ajutist hooldust. Mõned elanikud saavad iseseisvalt hakkama, teised vajavad rohkem toetust igapäevasteks toiminguteks. Kohas on ühe- ja kahetoalised eluruumid ning ühised ruumid, kus korraldatakse igapäevast hooldust ja tegevusi. Koha asukoht on hea transpordiühendusega Vuosaares.

Otsime õde, kes saaks töötada argipäeviti hommikuvahetuses kella 7.00–14.30 vahel.

Õena vastutate ravimite haldamise eest ja nende juhiste kohase rakendamise eest ning teete koostööd ülemuse ja teiste hooldajatega. Osalete elanike individuaalsete hooldusjuhiste koostamises ja ajakohastamises. Õe tööülesannetesse kuulub ka igapäevase hooldustöö osalemine, näiteks elanike tegevusvõime ja tervisliku seisundi hindamine.

Taotlemisprotsess:

Kui see tööpakkumine teid huvitab, täitke palun täna siin CV keskuses avaldus! Me töötleme avaldusi igal tööpäeval ja liigume edasi intervjuudega juba taotlusperioodil. Saate oma taotluses rääkida oma oskustest, varasemast töökogemusest ja millal saaksite alustada. 

Loodetavasti kuuleme sinust peagi!

Elise Nieminen

 

Ootused kandidaadile

Peaksite olema juba lõpetanud õendusõde Valvira litsentsiga, kellega on kehtivad ravimiload. Hindame eelnevat kogemust sarnastest tööülesannetest, kuid hea, paindlik ja energiline suhtumine töösse on siiski oluline.

Tööle asuvalt töötajalt eeldatakse klientide ja patsientidega töötavatelt tervisekaitseseaduse kohast vaktsineerimiskaitset.

 

 

Ettevõte pakub

Töö jaoks saate põhjaliku juhendamise oma tulevastelt kolleegidelt. Töö toimub alati meeskonnaliikmena, seega on abiks kogu töökollektiivi tugi. Selles rollis saate võtta vastutuse, teha otsuseid ja toimida hooldustöös hooldajate toetuseks. Püsiva töö puhul saate kasutada tööandja pakutavaid töösoodustusi, millest saate rohkem teada intervjuul. Püsiva töö puhul on palk vastavalt erasektori sotsiaalhoolekande töölepingu G25-le (2796-3073 eurot/kuus) ja asendustöös sõltub palk kogemusest, ulatudes 21-23 eurot/tund. Selles rollis saate iga kuu 200 eurot lisatasu kuni 2024. aasta oktoobrini (märkus! Mitte juunikuu eest). Teil on õigus ka 300-eurosele boonusele esimese kuu järel. Püsiva töö puhul saate otse tööandja nimekirja ja asendustöös MediPoweri nimekirja.

Lisainfo

Sobivate kandidaatidega võtame ühendust ja lepime kokku vestluse kas Tallinnas või Skype/Teams/Zoom ühenduse kaudu.
Vestlusele tulek ei kohusta osalema koolitusel.

Küsi lisa, võta meiega ühendust !
HR-konsult Elise Nieminen
Tel.+372 5130161

Lisainfo saamiseks kohe vaata meie kodulehte:
http://www.medipower.fi/et