2023-08-23 14:48:55

Trassiehitaja

Töö kirjeldus

Seoses ehitusmahtude suurenemisega otsime meeskonda trassitöölist gaasi- ja küttetorustike ehitamisel. Enamik objekte on Harjumaal, kuid võivad asuda ka üle Eesti või Soomes.

Tööülesanded: ehitustööd, kaevetööd, pinnase tihendamine, torustike paigaldamine, materjalide tõstmine, troppimine, isoleerimine, katete taastamine, liivapritsitamine jne. Huvitav ja vaheldusrikas töö!

 

Ootused kandidaadile

Õppimise ja töötegemise tahe. Hindame rohkem tahet ning positiivset suhtumist, kui erioskusi. Kandideerija peab olema korrektne ja hoolas. Soovitavalt elukohaga Harjumaal. Valmisolek komandeeringuteks. B-kategooria autojuhiluba.

Kasuks tuleb: C-kategooria juhiluba; kogemused ekskavaatori ja kaevetehnikaga töötamisel; eelnev gaasitööde, trassitööde või teede ehitamise kogemus; jätkupakendite ning muhvide paigalduse kogemus.

 

Ettevõte pakub

Pakume kindlat töökohta ja töötasu edukas Eesti ettevõttes. Kaasaegseid töövahendeid. Arenguvõimalust. Väljaõpet keerukamate tööprotsesside tegemiseks (isoleerimine, plastiku keevitamine, torutööd, nivelleerimine, ekskavaatoritööd jms).

Lisainfo

Töö toimub kaugkütte- ja gaasitrasside ehituse brigaadis, kus on enamuses eestikeelne kollektiiv.

 

 

 

        

 

       

 

 

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: