2023-08-23 14:48:55

TOOTMISTÖÖLINE (TAINATEGIJA)

Töö kirjeldus

Sinu peamisteks tööülesanneteks on  vastavalt retseptile kvaliteetse taina valmistamine.

Pead lugu puhtusest ja enda töökohta korrashoidmine ning toiduainetööstuses kehtivate protseduuride ja juhendite järgimine on Sinu jaoks loomulik. Oled aktiivne meeskonnamängija, kuid võtad vastutust oma töölõigu eest, oled tähelepanelik, täpne ja taibukas ning raskem füüsiline töö on Sulle jõukohane.

Omad valmisolekut töötada 12 h vahetuse graafiku alusel (E-P) k.a. öises vahetuses.

Ootused kandidaadile

Sinu sujuvat sisseelamist toetab eelnev töökogemus toiduainetööstuses ja  huvi pagaritoodete valmistamise vastu, Sul on vähemalt keskharidus ja räägid suhtlustasandil eesti keelt, kasuks tuleb vene keele oskus suhtlustasandil. Sulle on jõukohane raskem füüsiline töö, sest taignakatlaid tuleb liigutada.

Ettevõte pakub

Meiega liitudes saad üksteist toetava meeskonna liikmeks, kus sinu areng on sama tähtis kui ettevõtte areng ja kus väärtustame mitmekesisust ning ohutut töökeskkonda.

Pakume Sulle tööle väärilist tasu (põhipalk ja lisatasud) ning suurepärast võimalust rakendada oma oskusi rahvusvahelises pagaritööstuses, Lantmännen Unibake. Sul on abivalmis kolleegid ja toetame Sind väljaõppel. Sinu heaolu edendamiseks pakume spordikompensatsiooni (Stebby) 100 EUR kvartalis ja meil on ägedad meeskonna ja ettevõtte ühisüritused. Pakume ettevõtte korraldatud transporti suunal Tallinn-Saue-Tallinn või transporditoetust. Et ka Sinu kõht oleks rahul, siis ettevõtte poolt on soe supp, soojad joogid ja oma tooted kohapeal tarbimiseks.

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: