2023-08-23 14:48:55

Tootmistehnoloog

Töö kirjeldus

Meie tiimi liikmena valmistad ERP süsteemis tootmise jaoks ette uusi tellimusi ning kontrollid sellega seonduva dokumentatsiooni olemasolu. Vajadusel valmistad ette lisajooniseid ja abimaterjale. Kontrollid tootmissisendi kvaliteedi ja tehnoloogilise protsessi õigsust ning toetad tootmist.  Osaled ettevõtte tehnoloogiliste parenduste välja töötamisel ning parendusprojektides. Samuti tegeled S+5S parendustega.

Ootused kandidaadile

Meile on oluline, et   Sul on vähemalt keskharidus ning  varasem töökogemus metallitöötlemisettevõttes. Sa valdad eesti keelt väga heal ning inglise keelt heal tasemel. Sul on kogemus kaasaegsete ERP programmidega. Oled initsiatiivikas, heade liidrioskustega, kohusetundlik ja täpne. Hindad koostööd  ning saad hästi hakkama tehniliste jooniste lugemisega ja pingeliste olukordadega. Tööks on vajalik CAD-CAM tarkvara kasutamise oskus.

Ettevõte pakub

AITAME SUL parimal moel sisse elada läbi põhjaliku koolitusprogrammi. Pakume põnevaid väljakutseid ja vaheldusrikast tööd rahvusvahelises ettevõttes ning Sinu panusele väärilist töötasu. Ühtehoidvat meeskonda toetavad ühisüritused ja võimalus osaleda ettevõttesisestel koolitustel. Me hoolime töötajate tervisest pakkudes ergonoomilist töökeskkonda  ning spordi- ja tervisesoodustust (40.- kuus). Hoiame töö- ja  pereelu tasakaalus läbi töötajasõbraliku tööaja E-R 8.00-16.30. 

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: