2023-08-23 14:48:55

Tõlkeprojektide juht

CVKeskus.ee klient
1600 - 2000 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Pakume sulle võimalust olla osa meie tugevast, ühtehoidvast ja toetavast projektijuhtide tiimist ning tulevikus ka oma karjääri edendada. Tõlkeprojektide juhi töö eesmärk on kliendi tõlkevajaduste väljaselgitamine ja asjatundlik teenindamine, samuti heade partnersuhete hoidmine. Projektijuhina haldad sa kogu tõlkeprotsessi. Sinu töö on väga mitmekülgne, põnev ja väljakutseid pakkuv, sest igale projektile tuleb panna kokku tõlkemeeskond ning valida tõlketööriistad tõlkevaldkonna spetsiifikat ja kliendi eripärasid silmas pidades. 

Projektijuhina täidad sa igapäevaselt ülesandeid:

  • kliendipäringutele vastamine ja hinnapakkumuste tegemine, sh kliendi nõustamine
  • tellimuste haldamine ja täitmine tellimuse esitamisest kuni väljastamiseni, sh tõlketööde ja projekti kulude planeerimine, tööde teostajatele jaotamine ning andmebaasi täitmine
  • püsikliendisuhete hoidmine
  • arvelduste jälgimine

Ootused kandidaadile

  • väga hea arvuti kasutamise oskus ja tehniline taip, kuna töö on erinevate tehnoloogiliste rakenduste- ja andmebaasidega
  • finantskirjaoskus
  • oskus kliendi vajadusi välja selgitada ja klienti nõustada
  • hea suhtlemis- ja läbirääkimisoskus ning orienteeritus lahenduste leidmisele
  • ladus kirjaliku ja suulise eneseväljenduse oskus nii eesti kui ka inglise keeles
  • akadeemiline või rakenduslik kõrgharidus, kasuks tulevad teadmised või eelnev töökogemus tõlkevaldkonnas

Kui sul on huvi ja töötahet end projektijuhina teostada ning soov õppida uusi oskusi; oled töös täpne ja korrektne ning suudad ka ootamatutes olukordades kiiresti reageerida ja toime tulla; töö erinevate programmidega ei valmista sulle raskusi, siis võib see töö olla just sulle. Tööle asudes pead olema valmis töötama kindlatel kellaaegadel E-R 09.00-17.00. 

Ettevõte pakub

Tagame sulle tööks vajaliku väljaõppe. Tervise edendamiseks pakume spordi- ja tervisekompensatsiooni 100 euro ulatuses kvartalis. Tiimitunnet hoiame tugevana läbi ühiste põnevate ettevõtmiste ja ürituste. Võimaldame paindlikku töökorraldust hübriidtöö näol ja kaasaegseid töötingimusi hubases kontoris kas Tallinnas või Tartus.

Ametikohale pakutav igakuine brutotöötasu jääb vahemikku 1600–2000 eurot, sõltuvalt kvalifikatsioonist ja töökogemusest.

Lisainfo

Tööle on võimalik asuda kas Tallinnas või Tartus.

Kandideerimiseks palun saada oma CV hiljemalt 25.04.2024 läbi CV Keskuse keskkonna või otse aadressile cv(at)interlex.ee.

Kui sul on küsimusi võta julgelt ühendust meie personalijuhi Helena Saarepuuga aadressil helena(at)interlex.ee.