2023-08-23 14:48:55

Süsteemi peakasutaja

Töö kirjeldus

Kui Sa oled unistanud tööst ägedas meeskonnas, Sa oled nutikas ja tähelepanelik, Sul on keskeri- või kõrgharidust majanduses, logistikas või matemaatikas ning omad kogemust andmete analüüsimisel ja sätete haldamisel, siis rakenda oma oskusi Maximas SÜSTEEMI PEAKASUTAJANA.

Ootused kandidaadile

Oled oodatud meie toredasse meeskonda, kui oled valmis haldama ja arendama logistikasüsteeme. Sulle meeldib analüüsida mahukaid andmeid, oskad teha selgeid järeldusi ja oled valmis esitama prognoose, lahendusi ning ärilahenduste kalkulatsioone. Vajadusel kirjeldad uusi protsesse ja lood vajalikud juhised ning protseduurid ning oled julge jooksvate probleemide lahendamisel. Sa oled vilunud MS Exceli kasutaja ja tore on, kui tunned ka SAP programmi. Oled julge ja avatud suhtleja ning hea esinemisoskusega. Suhtled vabalt eesti ja vene keeles ning kasuks tuleb ka inglise keele oskus.

Ettevõte pakub

Meie poolt on Sulle vastutusrikas ja huvitav töö suures rahvusvahelises ettevõttes. Pakume kaasaegseid töövahendeid, võimalust teha karjääri ja osaleda täiendkoolitustel. Spordihuvilisele pakume sporditoetust ja boonusena on Sulle igal aastal tasuta gripivaktsiin ning kosutame Sind igal nädalal puuviljadega. Lisaks saad kasutada Maxima partnerpakkumisi. See võiks olla Sinu karjääri alguspunkt!

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: