2023-08-23 14:48:55

Rakenduse administraator

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Kas soovid olla osa meie meeskonnast, kus sinu panus on oluline mitmekülgsete töökohateenuste arendamisel ja haldamisel? Soovid kaasa lüüa välisklientidele pakutavate teenuste kvaliteedi tõstmises ning seejuures ise jõudsalt areneda? Kui jah, siis liitu meie tiimiga!

Ready to make better happen?

Otsime Töökohateenuste kliendilahenduste tiimi rakenduse administraatorit, kelle vastutada on nii videokonverentsi lahendused kui ka viirusekaitse teenus, samuti kaasame sind M365 valdkonna projektidesse ja pöördumiste teenindamisse kolmandal tasemel. Oma töökohal saad kaasa aidata nii teenuse arenduses, tarnes kui ka halduses.

Meie tiim pakub väliskliendi töökohateenuseid - olgu selleks siis töökoha haldus, M365, hallatud printimine, videokonverentsid või antiviiruse teenus. Rakenduse administraatori igapäevaste tööülesannete hulka kuulub konsooli haldamine, policy'te loomine ning kolmanda taseme probleemihaldus.

Ootused kandidaadile

Oled see sina?

Sa oled suurepärane suhtleja, kellel on oskuslik võime töötada nii meeskonnas kui ka iseseisvalt ning viia kõik plaanitud tegevused edukalt lõpule. Sul on siiras soov muuta kliendi (ja ka enda) elu võimalikult lihtsaks ja mugavaks. Lisaks oled sa alati valmis õppima uusi asju ning jagama oma teadmisi ja kogemusi ka teistega. Sinu pühendumus ja paindlikkus muudavad sind väärtuslikuks meeskonnaliikmeks, kes innustab ja toetab teisi eesmärkide saavutamisel.

Oled suurepärane kandidaat, kui:

  • omad IT tausta (infotehnoloogiaalast haridust või töökogemust);
  • omad kogemust Microsoft 365 pilveteenuste administreerimisel;
  • valdad vabalt eesti ja inglise keelt.

Ettevõte pakub

Telia on enamat kui töökoht 

Meie juures saad õppida oma ala tippudelt ja koos väljakutseid lahendades muuta maailma paremaks paigaks. Oleme uhked oma sõbraliku, mitmekesisust toetava töökeskkonna ja tugeva juhtimiskultuuri üle, kus kasvad nii professionaali kui inimesena.  Meil on kirge ja ambitsiooni pakkuda oma klientidele tipptasemel tooteid ja erakordseid kogemusi.

Kui soovid tänases valikuterohkuses päriselt maailma mõjutada, on meie tiim sulle just õige koht!

Lisaks pakume suurepärast hüvede paketti, et sul ikka indu ning inspiratsiooni jaguks: 

  • Täiendavaid puhkusepäevi ning paindlikku töökeskkonda, et saaksid töö ja eraelu päriselt tasakaalus hoida. 
  • Võimalust teha kaugtööd 30 päeva aastas ükskõik millisest Euroopa Liidu riigist. 
  • Sporditoetust ja võimalust liituda eraravikindlustusega.  
  • Ettevõttesiseseid programme, mille abil nii isiklikult kui ametialaselt kasvada ja areneda.
  • Ja muidugi häid pakkumisi Telia ja meie partnerite teenustele ning toodetele.

Liitu meiega!

Kui soovid meie tiimiga liituda, siis kandideeri julgelt! Ootan sinu CV-d ja motivatsioonikirja, milles too välja, miks just sina oled parim kandidaat selles rollis. Kandideerimise tähtaeg on 12.05.2024.

Kui soovid töö kohta rohkem teada saada, võta ühendust e-posti teel rudolf.purge(at)telia.ee või helista +372 5667 8223.

Valiku tegemist alustame jooksvalt ning ametikoht võib olla täidetud enne kandideerimise tähtaja lõppu.  Seega julgustame sind kandideerima esimesel võimalusel!

Ootame sind kandideerima meie ametliku värbamisplatvormi Workday kaudu ning me ei käsitle CV-sid, mis laekuvad emaili või mõne muu kanali kaudu. Niimoodi saame tagada, et sinu isikuandmed on turvaliselt hoitud.

Teostame oma töötajatele taustakontrolli, sh karistusregistri ja krediidikontrolli päringud.

Welcome to Telia – Join us and make better happen!