2023-08-23 14:48:55
Ostu- ja müügiassistent
VIP 1

Ostu- ja müügiassistent

Töö kirjeldus

Kui Sulle meeldib kontoritöö, kui Sa oled sinasõber arvutiga ning numbrites ülimalt täpne, siis sobid ideaalselt meie OSTU- JA MÜÜGIASSISTENDIKS.

Sinu igapäevatööks on ostu- ja müügiarvete sisestamine laoprogrammi, ostu- ja müügihindade kontroll, ostu- ja müügitellimuste esitamine ja vastuvõtmine ning reklamatsioonide koostamine ja käsitlemine.

Tööaeg on esmaspäevast reedeni 8st 16.30ni.

Ootused kandidaadile

Sobid ideaalselt meie tiimi, kui oled ladus suhtleja ning hea läbirääkija, kui kiire töötempo ei ole Sulle võõras, kui oled oma töös täpne, õpid kiiresti ning oled arvutikasutamises edasijõudnu.

Eduka kandideerimise aluseks on eelnev töökogemus ostu- müügivaldkonnas ning lisaks suurepärasele eesti keele oskusele ka vene- ja inglise keele oskus. 

Ettevõte pakub

Meie juures ootavad Sind põnevad väljakutsed ja enesearenguvõimalused koos toetavate kolleegidega. Meil on aus tasusüsteem ja alati õigeaegselt laekuv töötasu, omatöötaja soodustused ning sporditoetus.

Lisainfo

Selleks, et homme midagi muuta, kandideeri juba täna!

Kui tunned, et see tööpakkumine on mõeldud just Sulle, siis palun kasuta nuppu " Soovin kandideerida"! CV-le palume lisada kaaskiri ja palgasoov.

Lisainfo: tel 7362157, personalijuht Monika Jurs

Eesti Leivatööstus tänab kõiki kandideerijaid! Eelistame kandidaate, kes saavad kohe täiskohaga tööle asuda ning kes on valmis panustama pikemaks perioodiks ning võtame ühendust vaid nende kandidaatidega, kellega soovime kohtuda vestlusel.

Konkurss lõpetatakse sobiva kandidaadi leidmisel.

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: