2023-08-23 14:48:55

Müügiesindaja

Töö kirjeldus

Liitu AvescoRent'i tööka kollektiiviga Tallinnas!

Mida ma Sinult ootame?

Otsime müügiesindajat, kellel on huvi ehitustehnika rendi müügi vastu. Kui Sul on varasem kogemus või soov arendada oskusi just selles sektoris, siis on see töö just Sinule!

Ootame kandidaadilt head inglise keele valdamist, suurepärast suhtlemisoskust ning B-kategooria juhilube. Iseloomult peaksid olema algatusvõimeline, aus ja vastutustundlik, suutes iseseisvalt oma tööd planeerida ja organiseerida.

Ootused kandidaadile

Millised saavad olema Sinu ülesanded?

Sinu peamised ülesanded hõlmavad ehitustehnika rendi müüki ja klientide professionaalset nõustamist. Säilitad ja arendad suhteid olemasolevate klientidega ning lood uusi kontakte. Sinu igapäevane töö sisaldab ka klientide külastamist, päringute töötlemist ja pakkumiste ettevalmistamist. Lisaks on Sinu tööriistaks ettevõtte CRM-süsteem, mis aitab tagada sujuva töökorralduse.

Ettevõte pakub

Miks liituda AvescoRent’iga?

Pakume Sulle konkurentsivõimelist põhipalka, millele lisandub tulemusel põhinev lisatasu. Töö sisaldab mitmeid tootealaseid koolitusi Baltimaades, mis aitavad Sul püsida oma-ala parimate seas. Lisaks on Sulle ette nähtud kõik tööks vajalikud vahendid, sealhulgas ametiauto, mida võid kasutada ka isiklikuks otstarbeks. AvescoRent tagab Sulle ka sotsiaalsed garantiid ja tervisekindlustuse peale katseaja läbimist.

Kuidas kandideerida?

Kui tunned, et see ametikoht kõnetab Sind, siis ära kõhkle! Kandideeri kohe läbi cvkeskus.ee portaali.

Kontakt: jekaterina.loktajeva(at)avesco-rent.com

Võta ette väljakutse ja kujunda oma tulevik koos AvescoRent'iga!

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: