2023-08-23 14:48:55

MÜÜGI- JA TEENINDUSINSENER

CVKeskus.ee klient
CV Keskus.ee Värbamisagentuuri kliendiks on Endress+Hauser Intruments Interational AG ametlik esindaja Eestis MH Instruments OÜ. Endress+Hauser on tuntud juhtiva mõõdu- ja automaatikaseadmete tootjana ning lahenduste ja teeninduse pakkujana kogu maailmas. MH Instruments OÜ eesmärgiks on intensiivistada tegevust Eesti turul, suurendada kliendibaasi, tõsta otsustavalt tööviljakust, kasvatada käivet ja parandada kasumimarginaali.
Vaata lisaks: www.mhinstruments.ee ja www.endress.com

Töö kirjeldus

Aitame ettevõttel leida MÜÜGI- JA TEENINDUSINSENERI!

Müügi- ja teenindusinsenerina on Sinu ülesandeks mõõtmislahenduste ja -seadmete müük ning hooldus Eestis asuvatele ettevötetele. Tegevus eeldab tööstusautomaatika-,elektritehnika-, elektrotehnika- või mehatroonikaalaseid teadmisi. Suhtled nii olemasolevate, kui ka potentsiaalsete uute klientidega, korraldad tooteesitlusi ja kliendikoolitusi.Ametiülesannete täitmisega kaasneb regulaarne enesetäiendamine ja koolitamine Endress+ Hauser'i spetsialistide juhtimisel.

Ootused kandidaadile

  • Sul on kõrgharidus insener-tehnilisel alal ja soovitavalt eelnev töökogemus automaatika ja mõõduseadmete valdkonnas;
  • valdad heal tasemel eesti, inglise ja vene keelt (soovituslik);
  • Sul on väga hea suhtlemisoskus, oled õpihimuline, järjekindel;
  • Oled eesmärkidele orienteeritud ja hindad töös täpsust ning korrektsust;
  • Sul on B-kategooria juhiload.

Ettevõte pakub

Ettevõte pakub omalt poolt õppimis- ja arenemisvõimalusi, mitmekülgseid tööülesandeid, toetavat ja sõbralikku meeskonda ning Endress+Hauser koolitusseminaridel osalemise võimalust Šveitsis ja Saksamaal.

Kui tundsid eelnevas ära enda, siis saada palun oma CV aadressile kristiina(at)cvkeskus.ee või kasuta nuppu "Soovin kandideerida". Lisainfo e-maili ja telefoni + 372 5257780 teel, värbamiskonsultant Kristiina Jürisoo.

 

Värbamist viib läbi CVKeskus.ee Värbamisagentuur

Tutvu isikuandmete töötlemise põhimõtetega siin: www.cvkeskus.ee/privacy