2023-08-23 14:48:55

Lao vahetusevanem

Töö kirjeldus

PIPELIFE otsib Superstar Vahetuse Vanemat!

 

Meie tegusa tiimiga on oodatud liituma vahetuse vanem, kes tunneb, et on valmis võtma vastu väljakutseid ja juhtima meeskonda uuel põneval töökohal. Liitu meiega, kui sulle meeldib laoplatsi planeerimine ja väikese meeskonna juhtimine ning olla üks oluline osa suurest rahvusvahelisest tiimist.

Unusta igavad kontoritoolid, sest sinu igapäevaseks töörelvaks saab olema võimas ja kaasaegne rataslaadur VOLVO L45H. Seda relva saad kasutada 12. tunnistes vahetustes, lühikese ja pika nädala graafikus tööl käies. Lisaks laoplatsi planeerimisele ja operatiivtöö organiseerimisele oma vahetuses, laed ka koormaid ning vajadusel aitad kolleege teistel töölõikudel. Oma töös me pabereid enam ammu ei kasuta, seega lihtsalt vajuta nuppe ja asu tööle! 

Ootused kandidaadile

Superstaariks aitavad sul saada järgmised oskused ja isikuomadused:

  • Tõstukite ja tehnikaga oled sina peal ning mutrivõtme, hüdro- või mootoriõli nägemine sinus peapööritust ei tekita. Sulle meeldib kord rohkem kui korrapäratus ja oskad seda oma meeskonnale kommunikeerida.
  • Omad tugevat töötahet, kohusetundlikkust ja täpsust. Oled orienteeritud koostööle ja võimeline ka pingelisemates olukordades säilitama külma närvi.
  • Eeliseks on kui lisaks eesti keele valdamisele oskad natuke ka inglise ja vene keeles suhelda, Exceli tabelid ei ole sinu jaoks vaid numbritega ruudud ning arvutit oled ka varem lähemalt näinud.

Ettevõte pakub

Mida meil on Superstaarile pakkuda:

  • Meil on rumal komme enda töötajatele teha lõbusaid ühisüritusi ning kinkida erinevaid meeneid tähtpäevade puhul.
  • Hoolitseme igapäevaselt selle eest, et sinu töökeskkond oleks turvaline ja töövahendid ning -riided kaasaegsed ja mugavad. Pakume mitmekülgseid sportimisvõimalusi ning ettevõte tagab ka täiendava ravikindlustuse peale katseaega.
  • Pakume põnevust! Kliendi maksimaalsele rahulolule keskendunud ettevõttena on meie juures sinu päevad täis erinevaid väljakutseid ja loomingulisust. Selle kõige juures aitavad sind meie toetavad kolleegid.Heale Superstaarile maksame Superstaarile väärilist töötasu. Kaugemalt tulijale pakume vahetuste vahel tasuta ööbimisvõimalust töökoha lähedal.

    Kui tunned, et oled valmis uueks seikluseks ja nauditavaks töökogemuseks, siis meiega liitumiseks saada oma CV koos palgasooviga.

    Küsimuste korral helista meie logistikajuht Indrekule: 56355480

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: