2023-08-23 14:48:55

Hooldustehnik

Peretec OÜ on insenertehnilisi erilahendusi pakkuv tootmisettevõte, kes põhiosas valmistab seadmeid ja masinaid ning pakub tööstusteenindust erinevatele tehastele.
Meie eesmärk on paindlikke vajaduspõhiseid insenertehnilisi lahendusi ja hooldust pakkudes tõsta kliendi tootmisprotsessi tootlikkust ja efektiivsust ning tagada sujuv tõrgeteta töö.

Töö kirjeldus

Tööstusmasinate ja tootmisliinide, liiniosade jms demonteerimine, remont, koostamine, hooldus ning paigaldus. Sõitmine erinevatesse tehastesse remonttööde teostamiseks ning koostamistööd kohapeal. Töö on ühes vahetuses. Ette võib tulla ka ületunnitööd või paigaldamisi väljaspool tavapärast tööaega.

Ootused kandidaadile

Otsime oma meeskonda tehnilise taibu ja hea füüsisega inimest, kes suudaks teostada masinate ning masinaosade demonteerimisi ja paigaldamisi. Kasuks tuleb sõiduki juhtimisoskus.

Ettevõte pakub

Töö on mitmekesine. Meil on ühtehoidev ja toetav meeskond, kes on oma ala professionaalid ning kellelt saab tuge keerulisemate tööülesannete lahendamisel. Tööruumid on puhtad ja kaasaegsed ning töövahendid on head. Töötasu on konkurentsivõimeline.

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: