2023-08-23 14:48:55

Frontaallaaduri juht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime oma töökasse meeskonda FRONTAALLAADURI JUHTI, 

kelle tööks on palgisorteerimise ja tootmise palgiga varustamine ning vajalike laadimis- ja transporditööde teostamine tehase territooriumil. 

Töö toimub kaasaegsete masinatega, mis arvestavad igati juhi turvalisuse ja mugavusega. Töö on mitmekesine  - palkide etteandmine totmisse, leotusesse panemine ja leotusest võtmine, hakke laadimine, lumelao ehitamine, territooriumil vajalike tõste ja korostustööde teostamine jne.) Töö toimub 12-tunnistes vahetustes graafiku alusel (hetke samm on öö-vaba-päev-päev-vaba-vaba).

Ootused kandidaadile

  • Kogemus rasketehnikaga töötamises või samalaadne töökogemus ja tahe õppida
  • Hea silmamõõt
  • Kohuse- ja vastutustunne
  • Oskus töötada nii meeskonnas kui ka üksi
  • Valmisolek 12-tunnistes vahetustes töötamiseks
  • Valmisolek välistingimustes töötamiseks

Kasuks tuleb frontaallaadurijuhi koolituse läbimise tunnistus, tehniline taiplikkus ja valmisolek kergemate remonttööde teostamiseks

Ettevõte pakub

Arvestatavat tasu- ja motivatsioonipaketti: hea palk, 1,75-kordne tasu öötundide eest, kuu ja aasta tulemustasud, transpordi kompensatsioon kui oled kaugemalt kandi inimene, erinevaid spordi- ja tervisesoodustusi. Lisaks tööle ja ilmastikule vastavat tööriietust ja palju muud (ühisüritused, toitlustus, kööginurk, puhke- ja tervisenurk).

Stabiilsust ja arenemise võimalusi: stabiilset töösuhet rahvusvahelises edukas ettevõttes; väljaõpet ja jätkuvaid tööalaseid koolitusi ning arenemisvõimalusi.

Tähendusrikast tööd – meil on inspireeriv eesmärk luua alternatiive fossiilse päritoluga materjalidele. Meie töö mõjutab ja muudab elukeskkonda.

Hoolivat kogukond – meie kogukond on üles ehitatud suurepärasele meeskonnavaimule ja ühisele pühendumusele. Hoolime üksteisest ja kolleegide heaolust. Toetame kõigi oma töötajate töö- ja eraelu tasakaalu.

Vastutustundlikku suhtumist – jätkuvus on meie tegevuste keskmeks - oleme pühendunud ambitsioonikatele teaduspõhistele jätkusuutlikkuse eesmärkidele kõigis valdkondades alates kliimamuutusest kuni bioloogilise mitmekesisuseni. Toetame inimeste erisusi ja kaasatust, pakkudes töökeskkonda, milles igaüks saab olla tema ise.

Tähtis informatsioon

Sellel ametikohal allud Otepää palgi vastuvõtu meistrile, Leigor Lepikule.

Lisainfo saamiseks võta ühendust Leigoriga tel. 526 6632 (vahemikus 9-15).

Saada oma CV CV-Keskuse kaudu (või e-posti aadressile mari.ludimois[at]upm.com) hiljemalt 13. aprill. Avaldusi hakkame läbi vaatama juba kandideerimisperioodil, seega palume esitada oma sooviavaldus niipea kui võimalik.