2023-08-23 14:48:55

VAHETUSTEHNIK

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Vahetustehniku peamiseks ülesandeks on Paldiski Lõunasadamas ööpäevaringsekslaevade vastuvõtmiseks ja väljasaatmiseks kasutatavate tehniliste seadmetevalmisoleku tagamine ja tehniline teenindamine. Igapäevaselt kontrollid Saelektri-, ventilatsiooni-, kütte ja tõstetranspordiseadmeid ja kõrvaldadvajadusel nende rikked. Lisaks paigaldad Sa laeva saabumisel õigeaegselt jaohutult kaldarambid ning varustad laevu joogiveega.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on eriharidus tehnilises valdkonnas võikeskharidus ja varasem tehnilise töö kogemus. Sa oled vilunud arvuti- janutiseadmete kasutaja, oskad eesti keelt vähemalt suhtlustasandil ning Sul onB-kategooria juhiluba. Sa oled meeskonnatöötaja, tasakaalukas, vastutad oma töötulemuse eest, kasutad aega tulemuslikult ning leiad sobivad lahendusedettetulevatele väljakutsetele.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle vastutusrikast ja stabiilset tööd ning võimalust teha koostööd omaala professionaalidega Eesti mainekas börsiettevõttes. Meie väärtustele vastavaltoleme uuendusmeelsed ja sageli pioneerid uute tehnoloogiate kasutuselevõtul.Lisaks kindlale palgale ootavad Sind paljud muud hüved (sh talvepuhkus, sportimisesoodustus, ühistegevused) toredad ja sõbralikud inimesed ning erialane areng jakoolitused.