2023-08-23 14:48:55

Autojuht-kuller

CVKeskus.ee klient
750 - 900 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Otsime Tartu meeskonda innukat ja särasilmset kullerit.
Kulleri tööpiirkonnaks on Tartu linn.
Töö toimub E-R ja vastavalt graafikule kord kuus ka laupäeval. Argipäeviti algusajaga kell 07:00

Kulleri töö on vaheldusrikas ja tempokas. Ülesanneteks on ühelt poolt korjata klientide pakid peale ning teiselt toimetada saajateni. Kulleri töö nõuab head ajaplaneerimist, täpsust ja kiirust, kuna kõik kliendid ootavad oma pakke õigeaegselt. Kulleri töö annab võimaluse suhelda paljude erinevate inimestega ning kliendi rõõm paki kättesaamisel annab kindlasti positiivse emotsiooni ka kullerile.

Ootused kandidaadile

Kulleriks saamise eelduseks on olemasolev B-kategooria juhiluba minimaalselt ühe aastase kogemusega. Samuti avatus uuele informatsioonile ning nutikust iseseisvalt oma tööd korraldada. Kindlasti on vajalik hea füüsiline valmidus kiireks ja tempokaks tööks. Hea DPD kuller oskab rääkida eesti keelt ja kasuks tuleb ka vene ning inglise keele oskus.

Ettevõte pakub

Meie ettevõttes kullerina töötades leiad sa, et pakume omalt poolt moodsaid töövahendeid ja tingimusi. Samuti on tööle asudes võimalus olemasolevaid oskusi täiendada või siis juurde õppida. Kiirelt avastad, et igapäevased kolleegid on lahedad, üksteist toetavad ja ettevõttes toimuvad üritused, aitavad tugevdada meeskondliku vaimu.

Kui tunned, et eelnev kõnetas sind, tasuks mõelda kandideerimisele!

Lisaküsimuste korral kirjutada martin(ätt)freeway.ee

Lisainfo

Lisaküsimuste korral kirjutada E-postile martin(ätt)freeway.ee