2023-08-23 14:48:55

Äriklientide tehniline müügikonsultant

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime oma meeskonda energilist äriklientide müügikonsultanti. Töö sisuks on aktiivne müügitöö, kus Sinu ülesandeks on ACG-Nyström Eesti OÜ tootevalikus olevate õmblustööstuses vajaminevate õmblus- ja triikimisseadmete, juurdelõikusseadmete ning abivahendite, tarvikute ja materjalide tutvustamine, müük ning järelmüük, olemasolevate koostööpartneritega koostöö arendamine ning neile kasulike lahenduste pakkumine, samuti uute klientide leidmine. Samuti suhtlus meie tarnijatega.

Ootused kandidaadile

Sul on varasem müügitöö kogemus, kuid eelkõige peab Sulle meeldima müügitööd teha. Kiire kohanemine erinevate olukordadega tuleb kasuks, oskad iseseisvalt töötada püstitatud eesmärkide nimel. Vajalik oskus on ka kiire, kuid loogiline, teinekord ka „kastist väljas" mõtlemine, täpsus ja korrektsus. Teadmised õmblustööstusest tulevad kasuks, teadmised õmblus- ja triikimisseadmetest ning juurdelõikusseadmetest tulevad eriti kasuks. Kui oled tehnilise taibuga kiire õppija, õpetame puuduva osa juurde. Suhtled eesti ja/või vene keeles (paljud kliendid on venekeelsed), inglise või saksa keele oskus on samuti vajalik. Vajalikud on B-kategooria juhiload.

Ettevõte pakub

Huvitavat ja püsivat tööd Eesti vanimas õmblusseadmeid müüvas ettevõttes. Meeldivat ja asjalikku meeskonda. Kaasaaegseid töövahendeid. Asjakohaseid koolitusi nii grupisiseselt kui ka esindatavate tootjate juures. Me ei piira teenimisvõimalust, pakume korralikku põhipalka ja % müügikasumist