2023-08-23 14:48:55

Kliimaseadmete paigaldaja

CVKeskus.ee klient
1900 - 3200 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Ootame Sind kandideerima kliimaseadmete paigaldaja ametikohale, mis pakub põnevaid väljakutseid ja rutiinivaba tööd viiel päeval nädalas.
Peamised tööülesanded on seotud hoonete küttesüsteemide väljaehitamisega, mille südameks on erinevat liiki soojuspumbad.
Töö tegemise kohaks on valdavalt Harjumaa, kuid tuleb ette ka pikemaid sõite kaugemal asuvatele objektidele.

Ootused kandidaadile

Just Sinul on teiste kandideerijate ees suur eelis kui oled varasemalt omandanud kogemusi soojuspumpade või muu sarnase kliimatehnika paigaldamisel.
Eeldame, et suhtleksid kõnes arusaadavalt nii eesti kui vene keeles.
Kindlasti peaks taskus olema b-kategooria juhiluba ning kasuks tuleb ka eelnev sõidukogemus Berlingost suurema kaubikuga.

Ettevõte pakub

Meie 2018.a. lõpus valminud uus esindus asub linna keskmes Mustamäel, mis on väga mugav asukoht tööle ja koju käimiseks ka ühistranspordiga.
Kellele aga bussiga tööle sõita ei meeldi siis teatud tingimustel anname võimaluse ka ametiauto isiklikuks kasutamiseks.
Lisaks pakume alati võimalust veeta nädalavahetused pere seltsis, sest hindame väljapuhanud ja värske näoilmega kaastöötajaid.
Vabal ajal korraldame aeg-ajalt ka ühisüritusi, kus paneme meeskonnatöö proovile erinevates adrenaliini tekitavates sportmängudes.