2023-08-23 14:48:55

Tootmistööline/Sorteerija/Triikimismasinasse pesude sissesöötja

CVKeskus.ee klient
Alates 700 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Sulle meeldib olla aktiivne ja toimekas terve päeva.
Sa saad ja soovid töötada graafiku alusel (kindlasti ka nädalavahetustel).
Sul on tugev tervis ja hea füüsis.
Sa oled täpne, tähelepanelik ja hoolas.
Sa teed oma tööd hingega.
Sa hindad mõnusat kollektiivi.
Sul on hea pingetaluvus.

Kui see käib just sinu kohta, kandideeri kindlasti, sest meil pakutavad tööd võivad olla just sinu jaoks!

Pakutava tööpositsiooni sisuks on pessu tulevate pesude sorteerimine sorteerimisliinil, meeskond on 3 või 4-liikmeline (ühe tööpäeva jooksul), vastavalt vajadusele. Sorteerijad peavad pesud panema ca õlakõrgusel asuvasse pesukotti, seega kätega aktiivset tööd on väga palju.

Samuti tuleb vahelduseks toimetada triikimismasinatel sissesöötjana, söötes linade ja tekikottide pikema külje nurkasid masina käppade vahele.

Mõlemad tööd eeldavad tugevat füüsist ja jaksu, et tempoka tööga terve päeva vastu peaks. Tööd on rutiinsed ja tarvis on tahet teha terve päeva ühtsama liigutust liinitööna.

Tööpäev sorteerimises algab iga päev kell 7:30 ja lõppeb kui vajalik pesukogus ning väljaminevad pesud on pesutunnelisse saatmiseks sorteeritud. Talveperioodil (mis veel mõnda aega kestab) on keskmine tööpäeva pikkus olnud 9h, kuid suvel võib ette tulla kuni 12 tunniseid tööpäevi.

Ootused kandidaadile

Varasem kogemus pole nõutav, väljaõppe saab meie poolt.
Sobiv kandidaat peaks olema heas vormis, tugeva tervisega ja kiire õpivõimega. Oluline on, et kandidaat armastab teha tempokat füüsilist tööd.

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume toredat kollektiivi, stabiilset töökohta, enesearendamise võimalusi ja kindlat töötasu. Pakkuda on eeskätt täisajaga tööd, kuid ka osaajast huvitatutel soovitan kindlasti ühendust võtta. Võib julgelt helistada-kirjutada!

Lisainfo

Töökoht asub Kohilas, Raplamaal.