2023-08-23 14:48:55

Projektijuht/objektijuht (väljaõppega)

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Nordelect OÜ on väikeettevõte, kes teostab projektipõhiseid tänavalgustuse, side- ja elektritrasside ehitust. Sinu töö eesmärgiks on abistada omanikku kõigis tema ettevõtmistes ja projektides. Tagada ettevõtte usaldusväärsus ja tuntus turul. Sul peaks olema kogemus või teadmised teede- või trassiehitusprojektidest, kaevetööde läbiviimisest. Elektrisüsteemide tundmine ei ole nii oluline aga hea kui teadksid midagi ka nendest.

Ootused kandidaadile

Otsime meeskonda tublit ja hakkajat, kohusetundlikku ja kiire reageerimisvõimega asjalikku inimest. Oled meeskonnaliige, kui Sa ei karda vajadusel meeskonnale appi minna ja ka endal käed mustaks teha. Sul peab olema töötamise kogemus ja huvi selle tegevuse vastu. Suudad täita ja vormistada erinevaid dokumente, oled arenemisvõimeline ja ambitsioonikas. Suudad jääda rahulikuks erinevates keerulistes situatsioonides, oled hea pingetaluvusega ja oskad lugeda jooniseid. Vajalik on B kategooria juhiluba ja vene keele oskus.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle eneseteostuse võimalust kindla aga samas paindliku tööajaga. Õpetame Sind ise välja perspektiiviga areneda juhiabiks, et tulevikus juhtida koostöös omanikuga ettevõtet.