2023-08-23 14:48:55

Assistent

CVKeskus.ee klient
Alates 1000 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Kui tunned huvi ilumaailma vastu ning soovid teada, milline on töö ilufirma telgitagustes, siis see tööpakkumine võib just sulle huvi pakkuda! Otsime oma väikesesse ja tublisse kollektiivi assistenti, kelle igapäevatööks saab olema tegevjuhi, turundusjuhi ja müügijuhi assisteerimine kontoritöös. Sinu töökohustuste hulka kuuluvad igapäevatöö kordineerimine kontoris, tellimuste edastamine, müügiaruannete koostamine, graafikute vormistamine, tootetekstide tõlkimine, koolituste korraldamine, klientidega suhtlemine.

Ootused kandidaadile

Ootame kollektiivi rõõmsameelset, energilist ja teotahtelist inimest, kes tunneb vastutust, on iseseisev, kiire õppija, ei karda tööd ega erinevaid ülesandeid ning valdab Office programme. Kasuks tulevad teadmised sotsiaalmeedia turundamisest.
Kuna oleme rahvusvaheline ettevõte, on meie töös väga olulisel kohal keeled. Sobiv kanditaat valdab vabalt eesti keelt nii kõnes kui kirjas, suhtleb inglise keeles nii kõnes kui kirjas ning saab aru ja räägib lihtsamat teksti vene keeles.

Ettevõte pakub

Stabiilset tööd parfüüme ja kosmeetikat maaletoovas firmas, põnevaid ilu-ja parfüümiteemalisi koolitusi nii Eestis kui Baltikumis, hubast kontorit Tallinna kesklinnas ning vastutulelikke kaastöötajaid, kes on oma ala tõelised professionaalid ja ilufännid!