2023-08-23 14:48:55

Teenindaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Restoran Pegasuse teenindajate suurimaks ülesandeks on meie külaliste heaolu tagamine läbi sõbraliku ja professionaalse teeninduse. Lähtume alati sellest kuidas sooviksime enda kodus külalisi võõrustada ja mida tahaksime neile pakkuda. Kohusetunne ja initsiatiiv on iga töötaja juures suure tähtsusega kuna enese harimine pakutavate toodete ja teeninduse osas on väga oluline. Selleks on meie personalis olemas erinevate alade profesionaalid kes tunnevad enda tooteid ja sellega seotud tegevusi detailideni ning annavad endast kõik võimaliku, et teadmised edasi anda.
Pegasuse tööpäevad koosnevad kas pikkadest päevadest alates 11:00 kuni 00:00 või lühikestest päevadest 11:00 - 17:00 või 17:00 - 00:00. Graafik koostatakse alati kuu ette ning antakse töötajatele hiljemalt eelmise kuu 25ndaks kuupäevaks.

Ootused kandidaadile

Kui soovid võtta väljakutse vastu ja proovida igatpidi rikastavat, seiklusterohket teenindustööd Pegasuses, kõigepealt küsi endalt, millised on sinu motiivid selle teekonna ettevõtmisel? Mida tähendab sinu jaoks olla teiste teenistuses ja anda külalise heaolu nimel endast kõik? Sest meile on väga tähtis töötada teadlikult, kire ja pühendumusega.

Ootame Sinult, et oled täisealine, rõõmsameelne, hea südamega, aus ja hakkaja inimene. Eeldame Sinult initsiatiivikust, vastutustundlikust, kiiret kohanemisvõimet ja suuremat huvi õppimise vastu.

Ettevõte pakub

Tähendusrikast tööd
Tunnustust
Head töötasu
Võimalust teenida boonuseid
Palju arenemise võimalusi
Toetavat töökeskkonda
Ülilahedat meeskonda
Paindlikkust
Motiveerivat juhtkonda
Parajalt väljakutseid, füüsilist trenni ja palju rõõmu
Töötajatele toitlustust kaks korda päevas