2023-08-23 14:48:55

Kosmeetikatoodete tootearendaja / kvaliteedikontroll

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Töö on põnev - uute kosmeetikatoodete välja arendamine - see on pikk protsess alates toorainete valimisest, saja retsepti proovimisest, ebaõnnestumisest kuni lõpliku toote valmimiseni. Selle juurde kuulub tohutul hulgal erialase kirjanduse läbitöötamist, suhtlemist valdkonna spetsialistidega ning uuenduslike lahenduste otsimist ja leidmist. Vähemoluline ei ole ka kvaliteedikontroll ja protsesside dokumenteerimine.

Ootused kandidaadile

Otsime inimest, kellel on tõeline kirg kosmeetika vastu, kes on uuendusmeelne ja suudab pakkuda loovaid lahendusi. Biokeemia või sellega samalaadne haridus peaks olema omandatud või lõpusirgel. Samas tuleb orienteeruda antud valdkonna seadusandluste ja nõuete rägastikus (see eeldab ka head erialast inglise keele oskust). Täpsus ja korrektsus on vist iga keemiku loomuses ning seda hindame ka meie.

Ettevõte pakub

Oleme paindlikud tööaja suhtes, hetkel eelistame osalise tööajaga inimest, kuid ettevõtte kasvades saame tulevikus pakkuda täistöökohta. Töötasu kuulutusele ei lisanud, kuna see oleneb väga suuresti omandatud haridusest ning eelnevast töökogemusest. Ise me morni näoga ringi ei käi seega pakume ka igapäevaselt head seltskonda.

Kui Sul on küsimusi siis helista ja räägime. Kontakt: Marju Sepp, info(at)luuv.ee, tel 50 76607.