2023-08-23 14:48:55

Automüügi müügijuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu põhilisteks ülesanneteks inimeste ja protsesside juhtimine ning läbi selle seatud eesmärkide saavutamine. Oled kõige keskmes, kus suhtled klientide, kolleegide, juhtide ja tootjatehastega.

Ootused kandidaadile

Sa oled meie uus meeskonnaliige, kui Sul on vähemalt 2 aastane müügijuhtimise ning veelgi pikem müügitöö kogemus. Omad suurt pilti ning mõistad, kuidas autoäris asjad käivad. Sa oled uuendusliku meelega ning käid valdkonna arenguga kaasas. Sulle meeldib inimestega töötamine ja oled täielik vastand agressiivse passivse müügi tegijale. Oluline on eesti ja inglise keele vaba valdamine, vene keele oskamine vähemalt suhtlustasandil tuleb kasuks. Eriti äge, kui Sind käivitab pigem eesmärkide ületamine, mitte lihtsalt eesmärkide täitmine.
Mitte vähem oluline on see, et hindad meeskonnatööd, mitte ei tee kõike üksi. Oskad näha suurt pilti ning oled lahendustele orienteeritud.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle väga huvitavat tööd kiiresti arenevas ettevõttes, toetavaid juhte ja töökaaslaseid ning kindlasti konkurentsivõimelist motivatsioonipaketti.