2023-08-23 14:48:55

Peakokk

CVKeskus.ee klient
10 - 15 €/tunnis Bruto

Töö kirjeldus

Tööülesanneteks on a la carte roogade valmistamine; vajalike ettevalmistuste tegemine, köögi puhtuse ja korrashoiu tagamine, menüü pakkumiste, kalkulatsioonide ja hankeplaani koostamine, läbirääkimised tarnijatega, köögitiimi värbamine, väljaõpe ja juhtimine, köögi majandustegevuse jälgimine ja kontrolling, köögitehnika komplekteerimine ja korrashoiu korraldamine.

Pikka aega tegutsenud Tallinna juhtiv mehhiko restoran otsib pikaajalise koostöö eesmärgill oma meeskonda motiveeritud, mehhiko ja tex-mex toidukultuurist huvituvat kirglikku ja ambitsioonikat motiveeritud proffesionaalset PEAKOKKA, kel on huvi ja soovi end antud valdkonnas arendada.

Ootused kandidaadile

* Kokandusalane haridus
* Piisav töökogemus a la carte restorani köögis vähemalt vahetuse vanema tasemel, varasem kogemus peakokana tuleb kasuks.
* Eesti ja inglise keele oskus nii kõnes kui kirjas, hispaania ja vene keel tulevad kasuks.
* Arvutisoksu (Word, Excel).
* Eeldame kandidaadilt reaalsele palgasoovile vastavat koolitust/töökogemust ning ka soovi tõestada seda tööpanusega meie ettevõttesse.

Ettevõte pakub

* Koolitusvõimalusi mehhiko ning tex-mex köögi peensustes nii Eestis kui Mehhikos, stabiilset tööd ning sissetulekut,
* Pakume nooruslikku ja sõbralikku tiimi, korralikku palka, koos mitmete boonustega ja ulatusliku motivatsioonipaketiga, pikaajalist töösuhet. Me hindame lojaalseid töötajaid, kes on valmis arenema ja töötama pikaajaliselt.
* Võimalust saada ettevõtte osanikuks