2023-08-23 14:48:55

Teenindusjuhi assistent toitlustuses!

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime oma kollektiivi rõõmsameelset igapäeva toitlustuse ja cateringiga tegelevat teenindusjuhi assistenti. Sinu töö ülesanded on: • Cateringi pakkumuste tegemine,kliendiga vestlus ja ürituse eduka läbiviimiseks oskust ja tahet juhtida meeskonda ja ise ka selles osaleda • Töögraafikute koostamine • Arvete ja saatelehtede sisestamine • Juhtida igapäeva lõunasöögi teenindavat personali ja ise aktiivselt sellest osa võtta

Ootused kandidaadile

Sa sobid meile kui sul on: eelnev töökogemus toitlustuses/ cateringis sa oled ausus ja usaldusväärne sul on hea pingetaluvus ja töötahe kasuks tuleb kindlasti ka B kategooria juhiload ning inglise keele oskus. Kui sa tundsid ennast ära siis palun saada meile lisaks CV-le ka sinu nägemus teenindusjuhi tööst, mis on need küljed, miks just sinu enda kollektiivi peaksime valima ja kui sul on, võid lisada ka meile soovitajate kontaktid.

Ettevõte pakub

Omalt poolt saame pakkuda sulle: konkurentsivõimelist töötasu; rõõmsameelset ja kokkuhoidvat töökollektiivi; arenemisvõimalusi ja võimalus aktiivselt osaleda ettevõtte plaanides Pakume sulle mitmekesist, vastutusrikast ja väljakutseid pakkuvat tööd, mis annab ka võimaluse ettevõttes kärjääriredelil edasi areneda.