2023-08-23 14:48:55

Mehaanikainsener (tootearendus ja CAD projekteerimine)

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Mehaanikainseneri peamine väljakutse on uute masinate ja seadmete arendamine. Tootearendusprojekti käigus tuleb välja töötada automatiseeritud seadme kontseptsioon, CAD tarkvara abil projekteerida seadme konstruktsiooni osa ning valmistada tootmisjoonised. Projektipõhiselt suhtleb tarnijate ja klientidega, jälgib, et projekt püsiks graafikus ning osaleb prototüübi valmistamises.

Ootused kandidaadile

Ootame kandidaadilt huvi põneva valdkonna vastu, võimet iseseisvalt töötada ning soovi osaleda arendusprotsessis alates kontseptsiooni loomisest kuni valmistamiseni. Eeldame mõne enamlevinud CAD tarkvara tundmist ning varasemat projekteerimise kogemust. Kasuks tuleb Solidworksi või teiste projekteerimistarkvarade kogemus.

Ettevõte pakub

Võimalust osaleda automatiseeritud seadmete arendusprotsessis alates projekteerimisest kuni valmistamiseni. Võimalust oma silmaga näha ja käega katsuda töö tulemust. Oleme kogu meeskonnaga motiveeritud õppima ja tegema uusi asju. Asume uutes ja hubastes ruumides. Meil on aktiivne meeskond ja vaheldusrikas töö. Võimalus teha kõrge lisandväärtusega tööd, mis muudab meie klientide tootmist efektiivsemaks.