2023-08-23 14:48:55

Sekretär-raamatupidaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Raamatupidamise esmased toimingud Soomes tegutsevatele ettevõtetele vastavalt Soome imelistele seadustele ja määrustele ning igapäevased sekretäri töökohustused vastavalt meie kontori iseloomule.

Ootused kandidaadile

Taaskord otsime lisaväge meie vahvasse seltskonda.
Sa oled abivalmis ja selgeltnägija võimetega: Iso Pomo abistamisel ning igapäevasel teiste Meeleheitel Raamatupidajate assisteerimisel.
Sinule peab raamatupidamine ja assisteerimine kui selline meeldima. Sa oled eelnevalt sellel alal töötanud ja/või Sul on raamatupidamis- või majandusalane haridus (või oled seda omandamas). Sa oled asjalik, mõtlemis-, arenemis- ja õpivõimeline kuna Soome raamatupidamisega ei hakka tõesti kunagi igav.
Töös tegeled nii ostu- kui ka müügiarvetega ja oh seda rõõmu - saad nokitseda kviitungite ja kuluaruannetega ehk et kõik see, mis raamatupidaja meeleheitele ajab.

Ei ole nõuet, et Sa peaksid Soome raamatupidamist oskama, selles osas koolitame Sind ise välja aga suureks plussiks on soome keele oskamine/mõistmine rohkem kui Hei ja Moi. Soome keeles kirjutamist ei nõua (veel... samas kui oled eriti asjalik, siis annab Sind koolitada enamaks).

Palume saata CV koos palgasooviga.

Ettevõte pakub

* Igati meeldivat töökeskkonda ning vahvaid ''kaaskannatajaid''.
* Huvitavat ja vahvat tööd.
* Ületöötamise korral ravivõimalus Qvalitases

Lisainfo

Previser OÜ
Vabaduse pst 174 B
10917 Tallinn

Eve Bork
Tel: +372 5223090