2023-08-23 14:48:55

Ostujuht - veokorraldaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime oma ägedasse nooruslikku seltskonda inimest, kes tegeleks igapäevaselt toodete tellimisega välismaistelt tarnijatelt (põhiliselt EL), tellitud toodete veo korraldamisega ja välismaistelt hankijatelt tellitud kaupade reklamatsioonide menetlemisega ja asendustoodete tellimisega. Põhiline suhtlemine leiab aset meie hankijate ja partneritega transpordi sektoris.

Ootused kandidaadile

Haritud ja kirjaoskaja, sest kirjutada ja kirja teel suhelda tuleb sul palju. Inglise keele väga hea tundmine kõnes ja kirjas on lausa hädavajalik, sest paljud partnerid mõistavad vaid seda keelt. Oled hoolas ja kohusetundlik ning tegutsed süsteemsena ning ei karda rutiini. Sulle meeldib tiimitöö ja oled vajadusel alati nõus teisi aitama.

Oled valmis tööle asuma sisuliselt kohe. Me ei saa kahte kuud oodata.

Ettevõte pakub

Ägedat, nooruslikku, lõbusat ja teadmistehimulist seltskonda, koos võimalusega töötada konkurentsivõimelise palgaga korralikus ettevõttes. Võimalust alustada oma karjääri vaikselt aga üha rohkem rahvusvahelisemaks muutuvas kontsernis ehk võimalust kasvada ja areneda koos meiega. Saad korraliku juhendamise ja väljaõppe, kasutada oma töötajatele pakutavaid soodustusi.