2023-08-23 14:48:55

MÜÜGIINSENER - PROJEKTIJUHT

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Hea väljakutse tehnilise müügi / projektmüügi valdkonna tegijale. Töökoht on seotud tehnika- ja autondusettevõtetega. Kui Su kirg ja hobid on tehnika, siis see ametikoht lubab töö ja huviala ühendada. Realiseeri oma tehnikaalaseid teadmisi ja kogemusi, nõusta erialaettevõtteid, aita oma klientidel töökorraldust efektiivsemaks muuta ning neile lisaväärtust luua. Tea kliendi soove ja vajadusi ning ole tema kõrval, kui ta vajab abi tehnikapargi küsimustes. Ole oma töös initsiatiivikas, kui näed kliendi tegevuses seni avastamata võimalusi.

Ootused kandidaadile

Edukalt kandidaadilt eeldame baasteadmisi ja arusaamist tehnikast (elekter, elektroonika, hüdraulika, suruõhk), oskust ja soovi arendada müüki, tahe leida lahendusi ja kompromisse. Suureks eeliseks on joonestustarkvara tundmine, isiklik huvi ja kirg tehnika vastu.

Ettevõte pakub

Pakume väljakutset enda võimete realiseerimiseks ja oma ala tunnustatud spetsialistiks saamiseks, vabadust korraldada ise oma tööd, olla iseseisev ning olla oma töö omanik.

Lisainfo

Oled huvitatud? Võta minuga ühendust, vahetame mõtteid selle võimaluse teemal. Helista Mercuri Urval, tel. 667 1520, Indrek Hein. Vaata lisainfot kodulehelt www.tecalemit.ee.

Soovid kandideerida? Saada oma CV ja sooviavaldus koos palgasooviga märgusõnaga "Tecalemit müügiinsener-projektijuht" hiljemalt 02. detsembriks 2018. Kõiki avaldusi käsitleme konfidentsiaalselt.