2023-08-23 14:48:55

Taksojuht

CVKeskus.ee klient
1500 - 2500 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Tule tööle Reval Taksosse ja ole iseenda peremees! Pakume võimalust tulla tööle kas isikliku autoga või töötamist renditaksol.
1. Taksotöö RENDITAKSOL:
Pakume täislahendust taksotöö tegemiseks. Töö toimub Reval Takso autol, kus juhil endal tuleb osta vaid kütus ja töö võib alata. Autod on korralikud, ökonoomsed, nahkistmetega, automaat-käigukastidega ja varustatud taksoseadmetega.
2. Taksotöö ISIKLIKU AUTOGA:
Pakume võimalust Reval Takso kaubamärgi alla tööle tulla ka oma isikliku taksoga taksojuhtidel. 24/7 korraliku töömahu kindlustame oma dispetšerteenistusega. Isikliku auto taksoks kohandamine ei ole tingimata vajalik.

Kui Sulle meeldib autoga sõita ning inimestega suhelda, kujundada ise oma töölkäimise graafik, siis on taksojuhi töö just Sulle sobiv. Kindlustame 24/7 tellimustega. Tööd on palju, taksopeatustes ootamise aeg on minimaalne. Töö sobib nii meestele kui naistele.

Ootused kandidaadile

Eesti keele oskus suhtlustasandil, B-kategooria juhiluba.
Kasuks tuleb hea Tallinna tundmine.
Taksojuhi kutsetunnistus ei ole nõutav. Koolituse ja töölejuhendamise korraldame kohapeal.

Ettevõte pakub

Pakume mugavaid, ökonoomseid ja hästivarustatud renditaksosid. Kõik autod on 100% nahk sisustusega, automaat-käigukastide ja rikkaliku lisavarustusega.
Samuti kindlustame 24/7 tellimustega. Tööd on palju, taksopeatustes ootamise aeg on minimaalne. Töö sobib nii meestele kui naistele