2023-08-23 14:48:55

Hommikusöögi teenindaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Hommikusöögi teenindaja EESMÄRGIKS on hotelli külastajate kõrgetasemeline teenindamine hommikusöögi ajal ja a la Carte teenindus restoranis Tchaikovsky. Otsime oma rahvusvahelisse meeskonda inimest pikemaks perioodiks ja täiskoormusega ehk 40 tundi nädalas. Soovi korral ei ole välistatud ka kokkulepe natuke väiksema töökoormuse peale. Graafiku koostame korraga üheks kalendrikuuks.
Hommikusöögiteenindaja peamised TÖÖÜLESANDED - restoranis Tchaikovsky hommikusöögisaali ettevalmistamine, külaliste vastuvõtmine ja lauda juhatamine, tee-kohvi tellimuste vastuvõtmine ja lauda viimine, laudade koristus, vajadusel kohvipauside ettevalmistamine jne. TÖÖAEG hommikuti, ajavahemikus 6.30-14.30, graafiku alusel, E-P.

Ootused kandidaadile

- Nii meie kolleegid kui kliendid hindavad eriti särasilmseid ja naeratavaid inimesi.
- Sujuvaks tööks on vajalik vähemalt eesti ja inglise keele valdamine heal tasemel, kõik muud keeled tulevad kasuks.
- Kui oled varem toitlustuses töötanud, on see väga hea, aga oleme ise ka suurepärased õpetajad!

Ettevõte pakub

Meil on töötajatele hulk soodustusi - näiteks jalatsite kompensatsioon, erinevad töötajate boonusprogrammid, lai valik koolitusi ja tänu sellele, et Telegraaf kuulub Marriotti hotelliketti, millel on üle 6500 majutusasutuse 127 riigis, saavad meie töötajad oma reisidel kõigis neis soodushinnaga peatuda!
Sellele lisaks on meil ka lahedad kolleegid ja sama lahedad kliendid!
Ning märkimata ei saa jätta, et töökeskkonnaks on meie tulevasel kolleegil imekaunis 1878. aastast pärit suursugune hoone. Ja kui Sulle pakuvad huvi väljavaated karjääriredelil, siis Marriotti nimi on tuntud kvaliteedimärgiks üle kogu maailma.